Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Nazorg PlexR behandeling

20-10-2017

Wanneer je een Plexr behandeling overweegt, of misschien zelfs al hebt ondergaan, wil je natuurlijk graag alles weten over de nazorg van de Plexr behandeling. Geen zorgen, in deze blog leggen we je alles uit hierover.

Huid verzorgen na PlexR Soft Surgery behandeling

In deze video vertelt dokter Meulenaar aan Maaike Dorsteen (Furrow.nl) over de nazorg bij een Plexr behandeling. Direct na de Plexr behandeling heb je last van roodheid, zwelling en korstjes. Hoe moet je het gebied beschermen, reinigen en verzorgen? Gedurende het genezingsproces kun je ook jeuk krijgen, maar wat kun je daar tegen doen? Op al deze vragen geeft dokter Meulenaar antwoord.

 

Zonnebrandcrème met tintje

In de video vertelt dokter Meulenaar over de Epionce Daily Shield Lotion Tinted SPF 50. Dit is een zonnebrandcrème met een tintje dat je huid beschermt tegen hyperpigmentatie. Dit product raden wij aan na een Plexr behandeling, maar kan ook onder of als make-up gedragen worden om je gezicht te beschermen tegen de zon. Daarnaast hoef je dit product niet elke twee uur op te smeren. Dat moet met een normale zonnebrandcrème wel, omdat de werking terugloopt na die twee uur. De Epionce Daily Shield Lotion Tinted SPF 50 is te koop in onze webshop.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie ontstaat bij overproductie van melanine op bepaalde plaatsen op de huid. Dit leidt tot vlakke, donkere plekken op de huid die lichtbruin tot zwart van kleur zijn en in grootte en vorm kunnen variëren. Hyperpigmentatie kan ontstaan na een behandeling met Plexr, indien de kwetsbare huid na de behandeling niet op de juiste manier verzorgd wordt. Denk hierbij aan onbeschermde blootstelling aan de zon of het vroegtijdig verwijderen van de korstjes door bijvoorbeeld te krabben. Om deze reden is de juiste nazorg bij Plexr erg belangrijk. Gelukkig kan hyperpigmentatie behandeld worden met bepaalde crèmes, peelings en zelfs een nieuwe plexr behandeling.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen