Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
nazorg na fillers

Nazorg na fillers

16-01-2023

Fillers zijn een populaire behandeling om rimpels en plekken met minder volume in het gezicht op te vullen en te verbeteren. Een  behandeling is vaak snel en effectief. Maar ook is het belangrijk om goed na te denken over de nazorg na fillers. Zo kun je het beste resultaat behalen.

Nazorg

Na een behandeling met fillers kan het gebied dat is behandeld wat gezwollen en gevoelig zijn. Dit is normaal en zal vaak binnen enkele dagen verdwijnen. Het is belangrijk om de gebruikelijke verzorging te blijven gebruiken, zoals het aanbrengen van een vochtinbrengende crème. Maar voorkom hierbij dat je te veel druk op het behandelde gebied uitoefent. Het is ook aan te raden om voorzichtig te zijn met het wassen van het gezicht en om het behandelde gebied niet te kneden of knijpen. Luister bij de nazorg van fillers altijd naar het advies van de arts.

Afbouw resultaat

Het is ook belangrijk om te onthouden dat fillers tijdelijk zijn en na verloop van tijd zullen vervagen en door het lichaam worden afgebroken. Om het resultaat van de behandeling te behouden, kan het nodig zijn om na verloop van tijd opnieuw behandeld te worden. Het is aan te raden om te overleggen met een arts of professioneel om te bepalen hoe vaak behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden.

Als je overweegt om fillers te nemen, is het belangrijk om een arts te raadplegen die ervaren is in het uitvoeren van deze behandeling. Zij kunnen je informeren over de voor- en nadelen van de behandeling. Daarbij kunnen ze je helpen om te bepalen of het iets is wat bij je past. Als je al fillers hebt gehad, is het belangrijk om de juiste nazorg te volgen na je behandeling met fillers om het beste resultaat te behalen. Als je vragen hebt over de nazorg na fillers of als je meer wilt weten over de behandeling, neem dan contact op met onze deskundige arts voor professioneel en persoonlijk advies.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen