Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Mesogun

Behandelingen met de Mesogun

10-04-2023

Ben je op zoek naar een manier om een jongere en gezonde huid te behouden, of om bepaalde imperfecties te verminderen? Dan is de mesogun misschien iets voor jou. In deze blog gaan we dieper in op wat de mesogun is, hoe het werkt en welke behandelingen er mogelijk zijn.

Wat is de Mesogun?

De mesogun is een apparaat dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidveroudering, littekens en rimpels. Het werkt door middel van kleine naaldjes die in de huid worden gestoken, waardoor het lichaam zijn eigen collageen aanmaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid op natuurlijke wijze opvult en verstrakt, wat resulteert in een gladdere, frissere en jongere uitstraling.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk met de mesogun, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een behandeling tegen rimpels en lijntjes, of voor het verminderen van littekens. Ook voor het opvullen van gelaatstrekken, zoals de wangen of lippen, is de mesogun een geschikte optie.

Het is belangrijk om te weten dat de mesogun behandelingen niet pijnlijk zijn. Wel kan er na de behandeling enige roodheid en zwelling optreden, maar dit trekt binnen een paar uur weer weg. De resultaten zijn meestal al na een paar dagen zichtbaar, maar het volledige resultaat is na ongeveer drie maanden zichtbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je geïnteresseerd in een behandeling met de mesogun? Of heb je nog vragen over deze behandeling?
Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende consult afspraak met onze arts. Onze ervaren artsen zullen je graag adviseren over de mogelijkheden en de behandeling op maat voor jou samenstellen. Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak te maken en stap een stapje dichter naar een stralende, jonge huid!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen