Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Vakmanschap, observeren en kennis zorgen ervoor dat cosmetisch arts Rogier Meulenaar vaak minder middel nodig heeft dan andere cosmetisch artsen. Dit is het geval als u bijvoorbeeld een liquid facelift zou willen, als u uw wallen zou willen laten behandelen en als u uw lippen zou willen verfraaien.

In het bijzonder geldt dit ook voor onze botox behandelingen. We kunnen vaak 3 zones behandelen met een dosering waar andere klinieken maar één zone mee behandelen….met zelfs betere resultaten. Het voordeel van deze kennis…die is helemaal voor u!

Dit zorgt ervoor dat terwijl u meer effect en service krijgt, u ook nog minder geld betaalt. Ongelofelijk maar wel waar!

  1. Kunde geeft inzicht in wat nodig en onnodig is
  2. Minder botox, meer effect
  3. Minder filler, meer effect

 

Minder betalen is investeren in vakmanschap

 

Het gaat niet om de prijs van het middel maar om de prijs van het effect

Nieuwe, veilige behandelingen

In de cosmetische geneeskunde gaan de ontwikkelingen op dit moment razendsnel. Het vakgebied is volop in ontwikkeling. Cosmetisch arts Rogier Meulenaar is hiervan één van de drijvende krachten in Nederland. Je zou haast vergeten dat hij naast een leidende rol in de ontwikkeling van belangrijke innovatieve nieuwe technieken, zich sterk maakt voor een andere vorm van kijken en voor de ethiek van de cosmetische geneeskunde.

Recente, nieuwe technieken zijn op dit moment o.a. de behandeling van de rimpels van het decolleté, een betere behandeling van de rokerslijntjes, de rimpels van de hals, de liquid voorhoofdlift, de behandeling van de slapen en een verbetering in de behandeling van de wallen en lippen.

  1. Nieuwe middelen en technieken zorgen voor nieuwe oplossingen
  2. Nieuwe oplossingen voor de hals, de kaaklijn en het decolleté
  3. Betere oplossingen voor o.a. de wallen, lippen en het voorhoofd

 

“Onbehandelbare” problemen hebben nu eindelijk een oplossing

DE HALS: NIEUWE OPLOSSINGEN

ROKERSLIJNTJES: NIEUWE OPLOSSINGEN

VOORHOOFDLIJNEN: NIEUWE OPLOSSINGEN

WALLEN: NIEUWE OPLOSSINGEN

LIPPEN: NIEUWE OPLOSSINGEN

DECOLLETÉ: NIEUWE OPLOSSINGEN

De nieuwste kennis in de cosmetische geneeskunde

Schoonheid is voor iedereen anders

Wat is eigenlijk mooi? Het schoonheidsideaal van volle lippen en hoge jukbeenderen is bekend maar schoonheid heeft ook te maken met innerlijke kracht. Jouw kracht. Deze kracht is wat jou bijzonder maakt en als jouw vlammetje zou doven door onze behandelingen dan kun je erop rekenen dat wij aan de rem gaan trekken. Geloof het of niet, het schoonheidsideaal in jouw hoofd is soms niet wat jou werkelijk mooi zou maken.

Toch is het ook zo dat je je simpelweg flink kan ergeren in de spiegel. Als een behandeling dat oplost dan is er toch helemaals niks op tegen? Je mag gezien worden, maar in een opgepoetst venster gaat dit toch net iets makkelijker.

Dit vraagt wel zelfbewustzijn, eerlijkheid en realisme over wie je bent en wie je wilt zijn. Alleen dan is een persoonlijke en gezonde benadering van jouw schoonheid mogelijk en kunnen we de fantastische resultaten die daarbij horen realiseren.

Onze richtlijnen:

  1. Schoonheid: innerlijk en uiterlijk
  2. Eerlijk: iedereen kan iets mooier worden
  3. Echt: wij kunnen je mooier maken

Jij kiest welke schoonheid bij jou past

<h1 style=”text-align: center;”>Trots op wat we doen, trots op onze grenzen</h1>

<p dir=”ltr”>Je wilt er zo lang mogelijk goed uitzien maar je vraagt je ook af waar de grens ligt: Wanneer sla je door? Herken je dit dilemma?</p>
<p dir=”ltr”>Medisch cosmetische behandelingen mogen jou en jouw gezicht nooit uit het oog verliezen. Daar staan we voor. Maar slaan we als samenleving ook niet door in de ‘bijna’ verkettering van de cosmetische geneeskunde? Je wordt toch ook niet veroordeeld als je mooie schoenen koopt om beter voor de dag te komen?</p>

<ol>
<li>Wij nemen jouw wens serieus, geven eerlijk advies maar we oordelen niet over de noodzakelijkheid van een behandeling</li>
<li>De veiligheid van een behandeling staat voorop</li>
<li>Onze behandelingen moeten je helpen in je dagelijks leven</li>
</ol>
<h1 style=”text-align: center;”>Gebruik cosmetische geneeskunde om jezelf te laten zien, niet om jezelf te verbergen</h1>
<h3 style=”text-align: center;”><a title=”Professioneel” href=”https://praktijkvoorinjectables.nl/professioneel/” target=”_blank”>
<img class=”alignnone size-medium wp-image-4030 aligncenter” src=”https://praktijkvoorinjectables.nl/wp-content/uploads/2013/02/logo-nvcg-300×221.jpg” alt=”NVCG” width=”200″ height=”133″ /></a></h3>
&nbsp;

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen