Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Behandelen van de lippen

Lippen die je echt wilt

16-02-2017

Lippen die je echt wilt, ze liggen binnen handbereik. Lippen zijn een aandachttrekker.  ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. Jouw mond vormt jouw lach en op deze manier wordt die nog vele malen mooier. Een fillerbehandeling gaat nooit zonder enig risico. Je kan bijvoorbeeld tijdelijke blauwe plekken, zwellingen of bloeduitstortingen krijgen. Vooral bij je mond moet je goed oppassen. Dat komt doordat je lippen vol bloedvaten zitten, waardoor het lastig is voor de cosmetische arts om deze niet te raken. Maar met de ‘no-touch’ methode heb jij  hier straks minder last van.

De lippen die je echt wilt

no-touch
Lippen die je echt wilt, dat zou mooi zijn. Lippen trekken de aandacht. Mooie volle lippen zijn dan ook gewild. Met de No-Touch techniek wordt er niet meer in het lippenrood geprikt, maar in de huid rondom je lippen. Hierdoor wordt de kans op zwellingen en blauwe plekken kleiner. De naald of canule gaat via de zijkant van je mond naar het binnenste van je lippen en daar wordt het hyaluronzuur ingespoten.

lippen grafische weergave

Doordat het niet rechtstreeks in je lippen wordt geïnjecteerd blijft het weefsel intact, waardoor je minder littekens krijgt. Als je een tijdelijke fillerbehandeling twee à drie keer herhaalt, kan dit een stimulerend effect hebben voor het weefsel. Je behandeling kan dan permanent zijn. Door de ‘no-touch’ techniek kun je op meerdere manieren je lippen laten opvullen, zodat jij het gewenste resultaat krijgt.

Profiel vergroten
Voor mooie tuitende lippen kun je het profiel van je lippen vergroten. Het hyaluronzuur wordt dan op de vermillion grens, de grens tussen de lip en lippenrood, geïnjecteerd. De naald of canule blijft binnen de grens van de vermillion. Hierdoor komt de contour van je mond meer naar voren. Je krijgt meer volume en er kunnen eventuele ongelijkheden worden weggewerkt.

lippen weergavelippen behandeling

Lip augmentation
Het is heerlijk om te lachen, maar soms kun je je schamen voor je lach. Dat kan bijvoorbeeld omdat je veel tandvlees laat zien. Maar ook ouderdom kan ervoor zorgen dat je lippen steeds dunner worden. Voor mooie volle lippen kun je ook de ‘no-touch’ techniek gebruiken.
De naald of canule wordt net naast je mondhoek geïnjecteerd en gaat dan van binnenuit naar het lippenrood, de naald gaat dus dieper in je lippen dan bij het vergroten van je profiel. Doordat er rondom je mond wordt geprikt voorkom je enkele beschadigingen.

Dr. Meulenaar werkt over het algemeen met een naald. ‘Naar mijn mening werkt de naald het makkelijkst en het geeft ook weinig problemen. Maar mocht je voorkeur hebben voor een andere manier, dan is dat ook mogelijk’.

lippen weergavelippen behandeling

De voordelen van de ‘no-touch’ techniek:

  • Minder blauwe plekken of zwellingen
  • Er hoeft minder in je lippen te worden geprikt
  • Minder kans op littekens
  • Voorkomt ongelijkheden
  • Je lippen krijgen precies de hoeveelheid volume die ze nodig hebben

 

 

 

Door: Anne Snijders

Dit artikel is met zorg geschreven, maar de kans op fouten kan altijd aanwezig zijn.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen