Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

WAT IS LIGHT EYES ULTRA?

Light Eyes Ultra is een middel om donkere kringen, zwellingen en rimpels te verminderen. Dankzij de belangrijkste werkzame bestanddelen (hyaluronzuur, Ruscus aculeatus, bessen, rozemarijn, vitamine C en hexapeptiden) verbetert de microcirculatie, verhoogt het de elasticiteit van de huid rond de ogen, verwijdert het fijne rimpels en voorkomt het dat vocht zich kan verzamelen rond de ogen.

De belangrijkste ingrediënten van Light Eyes Ultra:

  • Ruscus aculeatus: heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en werkt als een tonifier. Bovendien is het bekend om zijn krachtige drainerende eigenschappen.
  • Berry: een bron van antioxidanten, die de huidcellen geven elasticiteit en duurzaamheid. Het remt de negatieve gevolgen van vele enzymen die verantwoordelijk zijn voor afbraak van collageen en afname van de elasticiteit van het weefsel. Antioxidanten hebben ook een positief effect op de wanden van bloedvaten.
  • Rozemarijn: heeft stimulerende en tonende eigenschappen die zorgen voor voor een anti-zwelling effect, wat de doeltreffendheid van de drainerende behandeling verhoogt.
  • Hexapeptid Argireline®: een uniek eiwit dat de mimische rimpels verzacht en het ontstaan van rimpels tegengaat. Het werkt op het niveau van de neuromusculaire synapsen, waardoor de spanning van de mimische gezichtsspieren vermindert en excessieve contractiliteit van fibroblasten wordt tegengegaan. Hierdoor vermindert de druk op de collageenvezels en ontspant de huid. Bovendien reguleert Argireline® de productie van catecholaminen, die de ontwikkeling van rimpels zouden kunnen versnellen. De stof, die uit zes aminozuren bestaat, is een milder alternatief dan Botox.
  • Hyaluronzuur: het beslissende ingrediënt dat de effectiviteit van deze mesococktail garandeert.

WAT DOET LIGHT EYES ULTRA?

Light Eyes Ultra werkt stimulerend voor de microcirculatie, waardoor de elasticiteit van de huid rond de ogen toeneemt en fijne rimpels minder worden. Daarnaast zorgt het dat vochtophopingen rondom de ogen verdwijnen. In het onderstaande filmpje zie je hoe een behandeling met Light Eyes Ultra gaat en wat het eindresultaat is (helaas is er geen videomateriaal in het Nederlands of het Engels maar er wordt nauwelijks in het filmpje gesproken).

VERSCHIL MET ANDERE MIDDELEN

Light Eyes Ultra is geen filler, maar is net zoals Revital Tonic een zeer sterk anti-oxidant waardoor het een verjongend effect heeft op de huid. Het is niet te vergelijken met hyaluronzuren of botuline toxines. Light Eyes Ultra is het enige middel dat speciaal is ontwikkeld voor rondom de ogen.

WAARVOOR WORDT LIGHT EYES ULTRA GEBRUIKT?

Light Eyes Ultra geeft een sterk anti-aging effect en verstrakt de huid. De volgende gebieden kunnen met Idebae worden behandeld:

  • Vochtwallen onder de ogen
  • Fijne rimpels rondom de ogen
  • Donkere kringen onder de ogen

WAARVOOR KAN JE LIGHT EYES ULTRA NIET GEBRUIKEN?

Light Eyes Ultra kan niet gebruikt worden om volume te krijgen of om diepe rimpels te vullen, daarvoor moeten fillers zoals Princess, Belotero of Radiesse worden gebruikt. Het kan niet worden gebruikt als alternatief voor Botox of Azzalure.

IS LIGHT EYES ULTRA VEILIG?

Light Eyes Ultra injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts.
Light Eyes Ultra kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid

BIJWERKINGEN

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

WANNEER BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR LIGHT EYES ULTRA?

Patiënten tussen de 30 en 60 jaar hebben het meeste voordeel van de behandeling
Gebruik Light Eyes Ultra niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat de effecten op de baby niet bekend zijn.

Bespreek dit met je behandelend arts

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

Light Eyes Ultra mag alleen onder de zorg van een arts worden gebruikt. Kijk of een arts ervaring heeft in het behandelen met Light Eyes Ultra. Een ervaren arts adviseert je over de procedure en helpt je te bepalen of een Light Eyes Ultra behandeling de oplossing is voor wat je hoop te bereiken.

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Vertel je behandelend arts of je medicijnen gebruikt die de stolling van bloed beïnvloeden. Denk daarbij aan NSAID’s, aspirine en anti-stollingsmiddelen. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je een verhoogd risico hebt op kneuzing of bloeding in het behandelende gebied. Vertel ook je arts of je ooit huidreacties hebt gehad zoals:
• Koortsblaren
• Cysten
• Puistjes
• Uitslag
• Infectie
Vertel ook aan de arts of je spierontspannende middelen, slaappillen of anti-allergie pillen slikt.

SNELLER HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING

Als je snel blauwe plekken krijgt kan je tijdelijk Arnica slikken. Dit middel is vrij verkrijgbaar bij de drogist.

We adviseren je om 4 uur te wachten met sporten.

Het gebruik van make-up om blauwe plekjes te camoufleren is toegestaan.

BETER RESULTAAT KRIJGEN VAN EEN BEHANDELING

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door duidelijk aan te geven wat je van de behandeling verwacht. De dokter zal tijdens het spuiten vaak voelen waar precies de spieren lopen.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling met Light Eyes Ultra wil ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Light Eyes Ultra heeft tijd nodig om te werken. Het effect is na ongeveer 2-3 weken zichtbaar. Er zijn meestal 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

VOOR DE BEHANDELING

Een behandeling met Light Eyes Ultra doet nauwelijks pijn. Toch zijn er mogelijkheden om de huid te verdoven voor een behandeling, bijvoorbeeld door:

Injecties. Je arts kan een verdovende middel injecteren in de huid.

Een verdovende zalf te smeren 5 tot 10 minuten vóór de behandeling.

TIJDENS DE BEHANDELING

De arts gebruikt zeer dunne naaldjes om kleine hoeveelheden Light Eyes Ultra te injecteren in de huid. Hoeveel injecties nodig zijn hangt af van:

  • De omvang van het gebied dat wordt behandeld
  • Het effect wat je wenst te bereiken

Light Eyes Ultra-injecties worden meestal gedaan in de behandelkamer van de arts. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten als je de eerste keer bij de arts bent. Een herhaalbehandeling duurt korter.

NA DE BEHANDELING

Je kan direct na de behandeling je normale dagelijkse activiteiten direct hervatten.

Wees voorzichtig met het wrijven of masseren van het behandelde gebied. Hierdoor kan Light Eyes Ultra naar een ander gebied worden verplaatst.

Wacht 4 uur met sporten na de behandeling

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Dokter Meulenaar zal jouw vraag beantwoorden, een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs geven.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Valkenswaard

Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Wekelijks hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen