Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
donkere kringen

Kringen onder de ogen: 3 oplossingen

01-10-2019

Ook al ben je alles behalve moe, donkere kringen onder je ogen kunnen je al snel een vermoeide of zieke uitstraling geven. Gelukkig is er wat aan te doen en zijn er zelfs verschillende mogelijkheden. Hieronder lees je meer over 3 oplossingen die helpen om donkere kringen onder ogen te verwijderen.

RRS HA Eyes om kringen onder ogen te verwijderen

donkere kringen voor- en nafoto

De skinbooster RRS HA Eyes zorgt voor vermindering van donkere kringen, omdat het pigmentvorming onderdrukt. Het middel wordt toegediend met behulp van microneedling. Dit zijn oppervlakkige injecties in de huid. In tegenstelling tot crèmes wordt hierdoor de vloeistof direct in de huid aangebracht, in plaats van op de huid. Ook zorgt het voor een verbeterde doorbloeding en stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine.

Filler Radiesse voor meer volume

Een filler zoals Radiesse is ook een optie om donkere kringen onder de ogen te verwijderen, door te zorgen voor meer volume. De huid onder de ogen is dunner en daardoor doorschijnender. Hierdoor zijn de blauwige vaatjes zichtbaar. Door het herstellen van het volume onder de ogen wordt het negatieve effect van wallen en kringen goed weg gewerkt. Producten op basis van hyaluronzuur zijn het meest geschikt voor deze behandeling.

Goede verzorging

Natuurlijk kun je een behandeling ondergaan om van die vermoeide blik en kringen onder ogen af te komen. Toch kun je zelf ook stappen ondernemen om donkere kringen aan te pakken en zelfs te voorkomen. De meest belangrijke tip die wij kunnen geven is het gebruiken van zonnebrandcrème. Of het nu zomer of winter is, de huid wordt al snel blootgesteld aan de schadelijke straling van de zon. Door de huid te beschermen kun je rimpels, pigmentvlekjes en donkere kringen voorkomen.

Heb je een bleke huid? Dan kan het zijn dat je een ijzertekort hebt. Door de bleke huid worden donkere kringen extra goed zichtbaar, waardoor je er ziek uit kunt zien. Het is dus verstandig voeding binnen te krijgen dat ijzer bevat of voedingssupplementen te nemen wanneer je een grauwe, bleke huid hebt.

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen