Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Juvenus

Juvenus 

15-09-2022

Juvenus is een nieuw middel voor huid hydratatie en het verbeteren van de huid elasticiteit. Er zijn veel redenen om voor het middel te kiezen, dus we hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  1. Het effect van Juvenus is direct zichtbaar zonder hersteltijd
  2. Het resultaat van de behandeling is makkelijk bij te houden
  3. Het middel is heel veilig en veelzijdig
    1. Juvenus kan gebruikt worden voor het behandelen van rimpels, huidveroudering, verlies van elasticiteit en stevigheid en littekens
    2. Het middel kan gebruikt worden in het gezicht, de nek en de hals
    3. De behandeling zorgt voor groei van fibroblasten, vernieuwde weefsel elasticiteit, hydratatie en antioxidatie

Maar nu natuurlijk ook nog wat praktische informatie over het middel en de behandeling. Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over het middel:

Hoe werkt een Juvenus behandeling?

Een behandeling begint altijd eerst bij een consult gesprek. Hier worden de  wensen besproken en bepaalt de arts of het middel geschikt voor je is. Vervolgens adviseert de arts je en kiest hij het geschikte middel. 

De behandeling die volgt is nagenoeg pijnloos. Wel kan er sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes rondom het injectiegebied, dit verdwijnt met enkele dagen. 

Hoe lang blijft het effect?

Er wordt geadviseerd om de behandeling regelmatig te herhalen om het effect te behouden. Hoe vaak dit is kan door de arts ingeschat worden. De duur van het resultaat is namelijk afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd en/of leefstijl. 

Adviezen voor en na de behandeling?

Informeer voorafgaand aan de behandeling je arts over je medicijngebruik en laat je goed adviseren tijdens een consult.

Na de behandeling wordt het aangeraden om je huid te laten rusten, 24 uur geen make-up te dragen en een week je huid niet aan hitte bloot te stellen. De arts zal je hierover nog in meer detail informeren.

Waarom kiezen voor Juvenus?

Juvenus heeft een andere werking en werkzame stoffen dan gewone hyaluronzuur fillers. Dit middel zorgt als enige injectable voor revitalisatie door polynucleotide. Dit zorgt in feite voor wondgenezing. Dit onderscheidt Juvenus van andere injectables.

Wilt u weten of deze behandeling iets voor u is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen