Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Van soft tot intense behandelingen met Belotero

04-04-2016

Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur fillers op de markt. Je hebt Sculptra, Princess en zo heb je dus ook Belotero. Elk merk heeft zo zijn eigen ‘karaktertrekken’ en voordelen. Belotero ook. Daarnaast zijn er drie verschillende uitvoeringen van deze filler: Soft, Balance en Intense.

Belotero

Wanneer het verouderingsproces start, zie je aanvankelijk nog niet zoveel. Maar met de jaren maakt de huid minder vocht inbrengende en volume gevende stofjes aan. Daardoor ontstaan rimpels en gaat de huid hangen. Dat komt onder andere door het verlies aan Hyaluronzuur. Deze stof is, zoals hierboven genoemd, ook de basis van Belotero.

Technologie

Maar in deze filler zit geen ‘gewoon’ hyaluronzuur. Nee, de stof is bewerkt met een dynamische crosslinking-technologie zoals dat heet. Belotero heeft een patent op deze technologie. Dat houdt in dat in de kleinste gedeelten van de stof aanpassingen zijn gemaakt om het eindproduct beter te maken. In het geval van deze filler is er een soort gel ontstaan uit hyaluronzuur mét hyaluronzuur erin.

Behandeling met Belotero

Onderzoek

Nu vraag je je misschien af of dit product door deze aanpassingen wel veilig is. Dat is het. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft dit product uitvoerig onderzocht. De uitkomst: het is honderd procent veilig.
Het voordeel van deze ‘gel’ is dat het resultaat langer blijft omdat de gel goed op z’n plek blijft. Maar het grootste voordeel is dat het mogelijk is om Belotero heel oppervlakkig te injecteren. Daardoor kun je de allerfijnste lijntjes en rimpels behandelen.

Belotero Soft

Zoals al eerder genoemd heeft Belotero drie uitvoeringen: Soft, Balance en Intense. De Belotero Soft is, zoals de naam al doet vermoeden, voor de fijne lijntjes er rimpels. Dan kun je denken aan beginnende rimpels bijvoorbeeld bij het decolleté, de ogen en de lippen.

belotero balance en soft
Voorbeelden van Beloterobehandeling

Belotero Balance

Wanneer de lijntjes en rimpels al wat dieper worden, kan er gekozen worden voor de Belotero Balance filler. Dan moet je denken aan de kraaienpootjes of bijvoorbeeld de glabellalijnen tussen de wenkbrauwen. Deze filler geeft net wat meer ondersteuning aan de huid dan Soft, maar kan nog steeds oppervlakkig worden ingespoten.

belotero balance en soft
Kraaienpootjes met Belotero behandeld

Belotero Intense

Tot slot is er nog de Belotero Intense. Deze variant is bedoeld voor het behandelen van de diepe rimpels. Deze variant geeft ondersteuning aan de huid voor een beter resultaat, maar vult de rimpels ook mooi op.

belotero balance en soft
Voorbeelden van Belotero behandeling

 

Verdoving

Naast deze drie varianten is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een verdovingsmiddel. Het verdovingsmiddel zit dan in de filler. Alle drie de fillers zijn met én zonder het verdovingsmiddel lidocaïne verkrijgbaar. De behandeling met deze filler wordt hierdoor over het algemeen prettig ervaren.

Ook zonder het verdovingsmiddel kan de cosmetisch arts je met crème plaatselijk verdoven. De mogelijkheden voor een plaatselijke verdoving komen altijd uitgebreid in een consult ter sprake.

MEER INFORMATIE

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie stel dan je vraag via onze contactpagina

VERDIEPING

Lees hier meer over Belotero

Lees hier meer over rimpels

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen