Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Informatieformulieren

Informed consents probleemzones

Een informed consent geeft onder andere informatie over de behandeling. Tegelijkertijd is het een formulier waarmee je onder andere toestemming geeft aan de arts om te behandelen. Het is daarom handig om voorafgaand aan een behandeling of consult alvast rustig thuis het informed consent door te lezen. Bekijk hieronder de verschillende informed consents van probleemzones:

 

Informed consents behandelingen

Hierboven beschreven we al wat een informed consent is. Het is handig om voorafgaand aan een behandeling of consult alvast rustig thuis het informed consent door te lezen. Bekijk hieronder de informed consents van verschillende behandelingen:

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen