Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Infecties en injectables

27-10-2013

Infecties en injectables

Hoe groot is de kans op infecties door injectables? Het gebruik van een filler in de huid leidt eigenlijk nooit tot een infectie van de huid. Dit heeft te maken met  de goede doorbloeding van de huid. Mocht het wel optreden dan kan dit in het algemeen goed met een antibioticum behandeld worden. Een filler kan er wel voor zorgen dat een koortslip wordt geheractiveerd. Sommige boeken bevelen een preventieve dosis acyclovir aan om zo de kans op reactivatie te voorkomen. Ikzelf doe dit niet standaard en alleen op indicatie. Ik informeer echter de patiënt wel dat dit zou kunnen optreden.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen