Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

WAT IS IDEBAE?

Idebae anti-aging mesotherapie is een product met een liftend effect op de huid van het gezicht en het lichaam.Het verzacht rimpels en vermindert plooien en lijnen.
De belangrijkste ingrediënten van Idebae:

  • DMAE (dimethylethanolamine): DMAE is een sterke regulator en een derivaat van het vitamine B-complex. Het veroorzaakt effectieve rimpel vermindering op basis van de stimulatie van fibroblasten. DMAE verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid, vertraagt het verouderingsproces en verbetert in het algemeen de conditie van de huid.
  • Idebenone: Idebenone is een sterke anti-oxidant en anti-aging middel. In tegenstelling tot het natuurlijke co-enzym Q10 (een zeer bekend anti-oxidant), behoudt idebenon bij hypoxie (zuurstoftekort) alle antioxiderend functies waardoor het helpt bij de preventie van de vorming van vrije radicalen die lichaamscellen kunnen vernielen. Met andere woorden, Idebenon heeft alle eigenschappen van co-enzym Q10, maar is net iets stabieler bij oxidatieve stress.
  • Hyaluronzuren: Hyaluronzuren zijn verantwoordelijk voor het binden van water in de epidermis cellen en vormt een belangrijk bestanddeel van de inter-cellulaire matrix in de dermis. Bij een jonge huid is het percentage van hyaluronzuren hoog, zodat de hydratatie, dichtheid en gladheid van de huid wordt gewaarborgd. Met de leeftijd, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur in het weefsel, verliest de huid zijn elasticiteit en wordt deze gerimpeld. Een molecuul hyaluronzuur kan ongeveer tot 250 watermoleculen binden.

WAT DOET IDEBAE?

Idaeba stimuleert door deze ingrediënten de fibroblasten in het bindweefsel. Fibroblasten zijn de cellen die verantwoordelijk zijn voor het produceren synthese van collageen en elastine.

VERSCHIL MET ANDERE MIDDELEN

Idebae wordt niet gebruikt als filler maar als een zeer sterk anti-oxidant waardoor het een verjongend effect heeft op de huid. Het is niet te vergelijken met hyaluronzuren of botuline toxines.

WAARVOOR WORDT IDEBAE GEBRUIKT?

Idebae geeft een sterk anti-aging effect en verstrakt de huid. De volgende gebieden kunnen met Idebae worden behandeld:
Gezicht:

  • Verslapte huid bij de kaaklijn, hals en decolleté
  • Huid die blootgesteld is aan zonlicht

Lichaam:

  • Verslapte huid van handen en voeten
  • Verslapte huid van binnenkant van armen en van dijen
  • Striae

WAARVOOR KAN JE IDEBAE NIET GEBRUIKEN?

Idebae kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden om volume in de lippen te krijgen of om rimpels te vullen. Het kan niet worden gebruikt als alternatief voor Botox of Azzalure.

IS IDEBAE VEILIG?

Idebae injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts.
Idebae kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid

BIJWERKINGEN

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

WANNEER BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR IDEBAE?

Patiënten tussen de 30 en 60 jaar hebben het meeste voordeel van de behandeling
Gebruik Idebae niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat de effecten op de baby niet bekend zijn.
Bespreek dit met je behandelend arts

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

Idebae mag alleen onder de zorg van een arts worden gebruikt. Kijk of een arts ervaring heeft in het behandelen met Idebae. Een ervaren arts adviseert je over de procedure en helpt je te bepalen of een Idebae behandeling de oplossing is voor wat je hoop te bereiken.

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Als je eerder met Idebae bent behandeld moet je de arts vertellen waarom je naar een andere arts bent gegaan en moet je proberen te achterhalen met welke dosering je behandeld bent. Ook is het belangrijk om te vertellen of je in het verleden met andere injectables bent behandeld, welk middel dit was en hoe lang dit geleden is.
De dokter moet ook weten of je bloedverdunners gebruikt. Hij kan met je bepraten of het slim is om deze medicijnen tijdelijk te stoppen om zo de kans op blauwe plekken te voorkomen.
Vertel ook aan de arts of je spierontspannende middelen, slaappillen of anti-allergie pillen slikt.

 SNELLER HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING

Als je snel blauwe plekken krijgt kan je tijdelijk Arnica slikken. Dit middel is vrij verkrijgbaar bij de drogist.
We adviseren je om 4 uur te wachten met sporten.
Het gebruik van make-up om blauwe plekjes te camoufleren is toegestaan.

BETER RESULTAAT KRIJG VAN EEN BEHANDELING

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door duidelijk aan te geven wat je van de behandeling verwacht. De dokter zal tijdens het spuiten vaak voelen waar precies de spieren lopen.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling met Idebae wil ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

 

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Idebae heeft tijd nodig om te werken. Het effect is na ongeveer 2-3 weken zichtbaar. Er zijn meestal 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

VOOR DE BEHANDELING

Een behandeling met Idebae doet nauwelijks pijn. Toch zijn er mogelijkheden om de huid te verdoven voor een behandeling, bijvoorbeeld door een verdovend middel te injecteren in de huid of een verdovende zalf te smeren 5 tot 10 minuten vòòr de behandeling.

TIJDENS DE BEHANDELING

De arts gebruikt zeer dunne naaldjes om kleine hoeveelheden Idebae te injecteren in de huid. Hoeveel injecties nodig zijn hangt af van:

  • De omvang van het gebied dat wordt behandeld
  • Het effect wat je wenst te bereiken

Idebae-injecties worden meestal gedaan in de behandelkamer van de arts. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten als je de eerste keer bij de arts bent. Een herhaalbehandeling duurt korter.

NA DE BEHANDELING

Je kan direct na de behandeling je normale dagelijkse activiteiten direct hervatten.
Wees voorzichtig met het wrijven of masseren van het behandelde gebied. Hierdoor kan Idebae naar een ander gebied worden verplaatst.
Wacht 4 uur met sporten na de behandeling.

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Dokter Meulenaar zal jouw vraag beantwoorden, een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs geven.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Valkenswaard

Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Wekelijks hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen