Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
neuspuntcorrectie

Hyaluronzuur

09-06-2019

Hyaluronzuur: het is de basis van veel fillers. Wie kent het niet? Onze huid bevat van nature hyaluronzuur. Helaas maakt ons lichaam hier minder van aan als we ouder worden. Daarom geven fillers op basis van deze stof zulke mooie resultaten.

Hyaluronzuur vult rimpels en plooien

hyaluronzuur
Hyaluronzuur kan bij veel indicaties gebruikt worden

Waarom zijn fillers met hyaluronzuur zo gewild? Omdat hyaluronzuur op een veilige manier rimpels en plooien vult. Ook wij gebruiken we dit type filler veel. Het effect is natuurlijk, de filler kent nauwelijks complicaties. Omdat er zoveel hyaluronzuurfillers zijn, is er altijd een die bij jou het beste past. Hiernaast behandelt dit type filler alle indicaties.

Duurzaamheid

“Hoe lang kan ik effect verwachten?” Deze vraag krijgen we natuurlijk regelmatig. Dit is een logische vraag. Want als je kiest voor een filler wil je ook weten hoe lang je er ongeveer mee doet. In een vrijblijvend gesprek nemen we altijd de tijd om je vragen over hyaluronzuur uitgebreid te beantwoorden.

Welke vragen?

Dit zijn meestal vragen over de duur van de werkzaamheid, de veiligheid van de filler en het resultaat. Omdat we veel behandelen met deze stof, vertellen we je precies wat je ervan mag verwachten. Van de vragen die we krijgen gaan de meeste over bijwerkingen. Hoe zit het met blauwe plekjes en zwellingen? Omdat we begrijpen dat je als klant liever geen downtijd wilt, gebruiken we bij alle injectables Vein Finder. Deze apparatuur voegt veel toe aan onze praktijk. Hoe? Vein Finder vindt adertjes die anders niet op het eerste gezicht waarneembaar zijn. Dit scheelt stress, pijn en bijwerkingen, als je hyaluronzuur geïnjecteerd krijgt.

Tevredenheid

Wat betreft de tevredenheid over hyaluronzuur: die ligt hoog. Of het nu om de neuslippenplooi gaat, het opvullen van de jukbeenderen of andere indicaties. Anno 2019 zijn deze fillers nog steeds immens populair. Wat ons betreft: niet voor niets! Nazorg vinden we belangrijk. Mocht je niet tevreden zijn, dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen