Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
huidverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen

22-05-2023

Huidverzorging is niet langer alleen iets voor vrouwen. Steeds meer mannen zijn zich bewust van het belang van een goede huidverzorging en zoeken naar manieren om hun huid te verbeteren en te verzorgen. In deze blog gaan we in op huidverzorging voor mannen en geven we tips voor het behoud van een gezonde, stralende huid.

Hoe pak je dat aan?

Huidverzorging voor mannen begint met het gebruik van een goede reinigingscrème. Het is belangrijk om de huid elke dag te reinigen om vuil, zweet en overtollig talg te verwijderen. Kies voor een reinigingscrème die speciaal voor de mannenhuid is ontwikkeld en die niet te agressief is.

Na het reinigen is het tijd om de huid te hydrateren. Net als bij vrouwen, is het belangrijk om de huid van mannen te voorzien van voldoende vocht. Gebruik hiervoor een hydraterende crème of lotion die bij uw huidtype past.

Vergeet ook niet om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor om huidveroudering en huidkanker te voorkomen. Dit is zowel in de winter en in de zomer aan te raden.

In sommige gevallen zorgt enkel huidverzorging niet voor het gewenste effect en kan het gebruik van cosmetische behandelingen voor mannen, zoals filler, helpen om bepaalde huidproblemen op te lossen. Bij Praktijk voor Injectables bieden we behandelingen met verschillende fillers of Botox aan, wat kan helpen om rimpels te verminderen en het volume en de contouren van het gezicht te verbeteren. Onze artsen zullen met u samenwerken om te bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Nog vragen?

Huidverzorging is niet alleen voor vrouwen. Ook mannen kunnen profiteren van een goede huidverzorging routine. Door de huid te reinigen, te hydrateren en te beschermen, kunt u een gezonde, stralende huid behouden. Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw huid met behulp van cosmetische behandelingen, neem dan gerust contact met ons op. Onze artsen staan klaar om u te helpen bij het behoud van een jonge, gezonde huid.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen