Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
uw huid beschermen tegen de zon

Hoe u uw huid kunt beschermen tegen de zon

17-07-2023

De zon is een belangrijke bron van vitamine D en kan ons helpen om ons goed te voelen, maar te veel blootstelling kan leiden tot huidirritatie, verbranding en zelfs huidkanker. Daarom is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen de zon, vooral tijdens de zomermaanden. In deze blog zullen we u laten zien hoe u uw huid kunt beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en hoe u kunt genieten van een gezonde, stralende huid.

Hoe beschermt u uw huid tegen de zon?

Er zijn een aantal manieren waarop u uw huid kunt beschermen tegen de zon:

  1. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF, ook in de winter. Kies een zonnebrandcrème met een SPF van ten minste 30 en herhaal deze regelmatig, vooral na het zwemmen of zweten. Zorg ervoor dat u de crème op elk blootgestelde gebied aanbrengt, zoals uw gezicht, nek, armen en benen.
  2. Zoek in de zomer de schaduw op. Probeer tijdens de heetste uren van de dag binnen te blijven of zoek de schaduw op. Dit kan helpen om uw huid te beschermen tegen de zonnestralen.
  3. Draag beschermende kleding wanneer de zon fel is. Kies kleding die uw huid bedekt, zoals lange mouwen en lange broeken. Kleding gemaakt van lichtgekleurde, losse stoffen kan helpen om de huid te beschermen tegen de zon.
  4. Gebruik een hoed of pet. Een hoed of pet kan helpen om uw gezicht en nek te beschermen tegen de zon. Kies een hoed met een brede rand om de ogen en oren te beschermen.
  5. Gebruik zonnebril. Zonnebrillen kunnen helpen om de ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Kies een paar met een hoge beschermingsfactor om ervoor te zorgen dat uw ogen goed beschermd zijn.

Toch nog vragen?

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw huid gezond en stralend blijft. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw huid kunt beschermen tegen de zon. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult met onze arts kunt u ook vragen naar de producten die wij verkopen. Er zijn bijvoorbeeld Epionce producten die u kunnen helpen bij het beschermen van uw huid tegen zonbeschadeging.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen