Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
HArmonyCa (4)

HArmonyCa

25-05-2022

Wat is HArmonyCa?

Misschien heeft u wel eens gehoord van Luminera. Dit was de vroegere naam van het middel HArmonyCa. Het bedrijf Luminera is fabrikant en heeft dit verbeterde product op de markt gebracht. 


Wat HArmonyCa anders maakt dan andere fillers, is dat het een speciale combinatie bevat van Calciumhydroxyapatiet en Hyaluronzuur die je niet in doorsnee fillers tegenkomt. Dit maakt dat deze behandeling een veelzijdige werking heeft voor het verbeteren van de huidstructuur. Wat deze ingrediënten voor de huid kunnen betekenen, lees je hieronder.

Het Hyaluronzuur in de behandeling geeft volume op plekken in het gezicht waar volume verloren is. Daarnaast zorgt dit ook voor een direct gehydrateerd resultaat. Calciumhydroxyapatiet stimuleert de collageen aanmaak en zorgt daarmee voor een langdurig, nat

Voor wie is de behandeling geschikt?

HArmonyCa is geschikt voor alle personen met tekenen van huidveroudering die graag hun gezichtsvolume willen herstellen. Met name mensen die interesse hebben in het verbeteren van de huidstructuur en hopen op een natuurlijk en langdurig resultaat.

De behandeling kan toegepast worden op zowel verschillende indicaties in het gezicht als op de rug van de hand. Voor het gezicht wordt vooral gedacht aan de wenkbrauwen, de slaap, de jukbeenderen, de neusbrug, de kaaklijn, de neuslippenplooi, de marionetlijnen en de kin.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

HArmonyCa is net als andere fillers een injectable. Dat betekent dat de behandeling zal worden uitgevoerd door middel van injecties. Het eerste resultaat is direct na de behandeling zichtbaar, dit zal vooral volume en een gehydrateerde glow zijn.

Het volledige effect van de behandeling zal na 4 weken zijn. Dit omdat de huid tijd nodig heeft om de collageen aanmaak op gang te brengen. 

Uit uitgebreid onderzoek blijkt dat deze behandelingen geen tot minimale bijwerkingen kent, wat het middel erg veilig maakt. De enkele bijwerkingen die kunnen optreden zijn gelijk aan die van fillers. Hierbij kunt u denken aan lichte roodheid en zwelling na de behandeling.

Voor een optimaal resultaat wordt van u gevraagd om zelf te masseren na de behandeling om onregelmatigheden te voorkomen. Maar wees gerust, dit zal de arts u uiteraard uitleggen tijdens het consult en de behandeling.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk en wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met onze arts en laat je informeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 085-4013678.

Waarom kiezen voor HArmonyCa?

Er zijn genoeg redenen om voor HArmonyCa te kiezen, hieronder zijn de belangrijkste voor u opgesomd:

  • Zoals hierboven al genoemd zorgt HArmonyCa voor een sterk liftend effect en geeft het volume.
  • Het is geen permanente injectable, wat betekent dat deze opgelost kan worden door middel van hyaluronidase wanneer u dit wenst.
  • De bijwerkingen van HArmonyCa zijn geminimaliseerd door de fabrikant. De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van andere fillers, zoals een branderig gevoel en zwelling, alleen deze zijn bij HArmonyCa dus geminimaliseerd.
  • Stimuleert de natuurlijke collageen aanmaak, wat zorgt voor een langduriger effect.
  • Tot slot zitten er geen dierlijke producten in verwerkt en is het product biologisch afbreekbaar.

Laat u altijd goed informeren en adviseren door onze gespecialiseerde arts voordat u zich laat behandelen met HArmonyCa.

Nog vragen of benieuwd naar wat HArmonyCa voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen