Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Informatie over Happy Lift Free Floating

06-08-2016

Happy Lift Free Floating is een van de draadliften. De zomervakantie kan een goed moment zijn voor een draadlift. Zeker als je niet heel je omgeving over jouw cosmetische behandeling wilt vertellen. Hoewel draadliften minder ingrijpend zijn dan een chirurgische facelift, kun je meer zwelling en roodheid krijgen dan bij een injectables behandeling. Tijdens je vrije dagen kun je dan bijkomen van de behandeling, maar wat moet je weten over Happy Lift Free Floating?

Happy Lift Free Floating

Happy Lift Free Floating: wat is het?

Happy Lift Free Floating is een behandeling waarbij er speciale draden (threads) onder de huid ingebracht worden. Deze behandeling valt dus onder de draadliften. De cosmetisch arts kan met deze zogenoemde threads de huid liften.

Threads

Happy Lift Free Floating wordt gedaan met speciale draadjes. Deze draden worden gemaakt van poly-lactic-caprolactone. Dit is hetzelfde materiaal als chirurgisch hechtdraad. Het verschil met het hechtdraad is bijna niet met het blote oog te zien, maar toch zijn er verschillen.

Deze threads hebben kleine weerhaakjes aan de draad zitten. Happy Lift heeft verschillende draden op de markt gebracht elk voor een apart gebied. De draad voor de Happy Lift Free Floating heeft minuscule weerhaakjes in een speciale hoek staan. Deze zorgen voor extra houvast voor het liften van de huid.

Veiligheid

Zijn de draden veilig? Na uitgebreide onderzoeken hebben de threads van Happy Lift onder andere een speciaal CE-keurmerk gekregen. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid voor de gezondheid. Inmiddels worden de behandelingen wereldwijd uitgevoerd door speciaal opgeleide artsen. Alleen zij mogen deze behandeling uitvoeren. Kies je arts daarom zorgvuldig.

Happy Lift Free Floating: waar is het het meest geschikt?

Deze behandeling is met name geschikt voor het liften van de jukbeenderen, kaaklijn en kin. Dat maakt het de ideale behandeling voor mensen die specifiek dit gebied willen liften met een langdurig resultaat zonder onder het mes te hoeven.

Free_Floating_Happy Lift-Behandelgebieden

De geschikte kandidaat voor Happy Lift Free Floating is praktisch gezien iedereen. Zowel mannen als vrouwen tussen de dertig en zestig jaar oud zijn geschikt. De behandeling is het meest geschikt voor mensen die graag een facelift in het onderste gedeelte van het gezicht (jukbeenderen, kaaklijn en kin) willen, maar daarvoor (nog) geen chirurgische facelift willen.

Waarom Happy Lift Free Floating?

Een draadlift is een duurzame behandeling. Na ongeveer twaalf tot vijftien maanden zijn de threads opgelost, maar dan is er nog steeds resultaat zichtbaar. De periode dat de draden in de huid zitten, stimuleren zij het lichaam om collageen en elastine aan te maken. Deze ‘stofjes’ zorgen voor een stevige en flexibele huid. De natuurlijke aanmaak is minder geworden naarmate de veroudering verder gaat.

woman-1049070_1920

Met Happy Lift Free Floating maakt je lichaam weer die stofjes aan rondom de draad. Dus als de draden opgelost zijn, is er een stevig netwerk aan collageen overgebleven dat op de plek van de inmiddels opgeloste threads. Daardoor heb je lang plezier van deze behandeling. Het effect kan ongeveer drie tot wel vijf jaar aanhouden.

Andere voordelen van deze behandelingen zijn: een relatief korte herstelperiode, de draden zijn niet giftig, lossen in het lichaam op en zijn hypo-allergeen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze behandeling? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina over Happy Lift Free Floating.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen