Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Masseer je lippen

07-03-2016

Niet iedereen heeft zulke lippen als Kylie Jenner (halfzusje van Kim Kardashian). Inmiddels heeft zij toegegeven dat ze een lipvergroting heeft ondergaan. Ze heeft de behandeling uit laten voeren, omdat ze erg onzeker was over haar lippen. Ook jij kan onzeker zijn over je (smaller wordende) lippen.

AFBEELDING 3 KYLIE JENNER ON INSTAGRAM
Kylie Jenner

 

Verhoudingen

De verhouding tussen de onder- en de bovenlip moet ongeveer 1/3 om 2/3 zijn. Smalle lippen zijn voor een deel aangeboren, maar ook een aantal andere factoren spelen een rol als je lippen smaller zijn geworden. Zonlicht, roken en simpelweg ouder worden zijn die factoren.

Preventie

Er zijn verschillende dingen die je zelf kan doen om je lippen te beschermen. Smeer niet alleen je huid in met zonnebrand, maar bescherm ook je lippen. Bij de drogist kun je een lipbalsem kopen met een beschermende factor (SPF) erin. Voorkom droge lippen door elke dag even je lippen te masseren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door met je tandenborstel in cirkelbewegingen over je lippen te gaan. Ook is het aan te raden om een goede vocht inbrengende lipbalsem te gebruiken.

Behandeling van de lippen kan zorgen voor een vriendelijkere uitstraling

Zelf vollere lippen creëren

Met make-up kun je je lippen groter laten lijken. Breng een highlighter net boven je lippen aan en met bronzer maak je een schaduw onder je onderlip. En met glimmende lipgloss lijken je lippen ook iets groter. Handige trucjes, maar dat zou je dan wel elke dag moeten doen.

Fillers

Er zijn ook veel duurzamere oplossingen, zoals een lipvergroting. Het mooiste effect krijg je door een hyaluronzuur in te laten spuiten. Dit is een stof die je eigen lichaam ook aanmaakt om de huid stevig en elastisch te houden. Met fillers zoals Princess, Belotero of Hyamax kun je hele mooie resultaten creëren die zeker een half jaar aanhouden.

Voor- en na foto’s

Voor en na behandeling van de lippen

voor en na foto

DRAADLIFTEN

Een andere behandelmethode is een draadlift. Met Happy Lift Boca (HYPERLINK) wordt er een draadje net boven je lip ingebracht. Dit draadje is gemaakt van hetzelfde materiaal als chirurgisch hechtdraad en is dus veilig. Rondom de draad wordt er door je lichaam collageen en hyaluronzaar aangemaakt en krijg je dus vollere lippen. Het draadje lost na een aantal maanden vanzelf op. Het resultaat is enkele jaren zichtbaar.

AFBEELDING 1 (1)

AFBEELDING 2 (2)

Advies op maat

Mocht je een behandeling overwegen, ga dan in gesprek met een cosmetisch arts. Die kan je adviseren over de beste behandelmethode voor jou. Tijdens zo’n persoonlijk consult worden ook de voor- en nadelen van alle behandelingen, het gewenste resultaat en de prijs besproken.

Bekijk hieronder het filmpje over realistische verwachtingen van een lipvergroting:

MEER INFORMATIE

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie stel dan je vraag via onze contactpagina

VERDIEPING

Lees meer over fillers zoals Princess, Belotero of Hyamax
Lees meer over de lippen

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen