Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

WAT IS FIXER?

FIXER™ is een nieuw product oorspronkelijk gemaakt als alternatief voor botulinum toxine , maar is in feite een niet – toxische spierverslapper revitalizer die zonder de spieren te verlammen, de diepte van de rimpels kan verminderen.

Fixer is het mildere, niet-toxische alternatief voor botuline toxine
Fixer vermindert effectief de diepte van rimpels

De belangrijkste ingrediënten van Fixer:

Acetylhexapeptide 8 : een polypeptide schaal die vanwege de spierverslappende eigenschappen veel wordt gebruikt in de cosmetische geneeskunde. Het remt de afgifte van neurotransmitters op een pre – synaptische niveau waardoor er een gedeeltelijke en reversibele blokkade van de elektrische impuls ontstaat.
Acetylhexapeptide 30: is de isovorm peptide die vergelijkbaar is met hexapeptide 8, maar sterker en efficiënter.
DMAE : heeft een directe trekkende kracht op de collageenvezels door gedeeltelijke denaturatie van de tertiaire structuur van collageenvezels , en heeft een stimulerende werking op de dermale fibrocyten met een revitaliserend effect.
Hibiscus Esculentus extract: ( INCI lijst : Gehydrolyseerd Hibiscus Esculentus Extract ) is afgeleid van een Zuid-Amerikaanse plant die sinds de oudheid bekend staat om zijn regenererende, gladstrijkende, en krampstillend werking. Het heeft op de huid een effectieve anti – aging werking. Hibiscus is een sterke antioxidant, waardoor de vorming van vrije radicalen wordt geremd. Waardoor de afweer van de huid tegen exogene en endogene schadelijke invloeden wordt beschermd.
Groene thee extract: Groene thee bevat polyphenolen and catechinen, Het concentraat bestaat uit beschermende substanties en antioxidanten die de cellen tegen de schade van vrije radicalen beschermen.

WAT DOET FIXER?

Fixer geeft een relaxatie van de spieren en daarnaast een huidverbeterend effect.

VERSCHIL MET ANDERE MIDDELEN

Fixer is een goed alternatief voor andere spierverslappende middelen zoals Botox en Azzalure. Fixer remt de prikkeloverdracht tussen spier en zenuw en zorgt op die manier voor ontspanning van de spieren. Tegelijkertijd is het rijk aan anti-oxidanten, verstevigt het de huid en werkt het hydraterend.

WAARVOOR WORDT FIXER GEBRUIKT?

Fixer remt de signalen van zenuwen die de spieren laten samentrekken en zorgt voor verbetering en verstrakking van de huid. De volgende gebieden kunnen met Fixer worden behandeld:

Kaaklijn
Armen
Gebied rondom de navel
Overmatig transpireren (hyperhydrosis)
Onderkin
Frons
Kraaienpootjes
Voorhoofdrimpels

WAARVOOR KAN JE FIXER NIET GEBRUIKEN?

Fixer kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden om volume in de lippen te krijgen.

IS FIXER VEILIG?

Fixer injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Fixer kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid

BIJWERKINGEN

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

WANNEER BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR FIXER?

Patiënten tussen de 30 en 60 jaar hebben het meeste voordeel van de behandeling. Gebruik Fixer niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat de effecten op de baby niet bekend zijn. Wees voorzichtig met Fixer als je een neurologische ziekte hebt met:

  • Spierzwakte
  • Slikklachten
  • Spraakproblemen
  • Ademproblemen

Bespreek dit met je behandelend arts

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

Fixer mag alleen onder de zorg van een arts worden gebruikt. Een verkeerde toediening kan gevaarlijk zijn. Kijk of een arts ervaring heeft in het behandelen met Fixer. Een ervaren arts adviseert je over de procedure en helpt je te bepalen of een Fixer behandeling de oplossing is voor wat je hoop te bereiken.

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Als je eerder met Fixer bent behandeld moet je de arts vertellen waarom je naar een andere arts bent gegaan en moet je proberen te achterhalen met welke dosering je behandeld bent. Ook is het belangrijk om te vertellen of je in het verleden met een botuline toxine bent behandeld, welk middel dit was en hoe lang dit geleden is. De dokter moet ook weten of je bloedverdunners gebruikt. Hij kan met je bepraten of het slim is om deze medicijnen tijdelijk te stoppen om zo de kans op blauwe plekken te voorkomen. Vertel ook aan de arts of je spierontspannende middelen, slaappillen of anti-allergie pillen slikt.

SNELLER HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING?

Als je snel blauwe plekken krijgt kan je tijdelijk Arnica slikken. Dit middel is vrij verkrijgbaar bij de drogist. We adviseren je om 4 uur te wachten met sporten. Het gebruik van make-up om blauwe plekjes te camoufleren is toegestaan.

BETER RESULTAAT KRIJGEN VAN EEN BEHANDELING?

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door duidelijk aan te geven wat je van de behandeling verwacht. De dokter zal tijdens het spuiten vaak voelen waar precies de spieren lopen.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling met Fixer wil ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Fixer begint vrijwel direct na de behandeling te werken. Er zijn meestal 4 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

VOOR DE BEHANDELING

Voordat er een spuit gezet wordt is het belangrijk dat de arts je medische geschiedenis doorneemt en dat hij al je vragen gaat beantwoorden. Net zoals bij elke behandeling met een filler, kan de behandeling oncomfortabel aanvoelen en met pijn gepaard gaan. Bespreek deze zorgen met je behandelend arts, omdat er effectieve manieren zijn om dit tegen te gaan.
Bijvoorbeeld:
• door een verdovende middel te injecteren in de huid.
• door een verdovende zalf te smeren 5 tot 10 minuten vóór de behandeling.
Een allergietest is niet noodzakelijk.

TIJDENS DE BEHANDELING

De arts gebruikt zeer dunne naaldjes om kleine hoeveelheden Fixer te injecteren in de huid en spieren. Hoeveel injecties nodig zijn hangt af van:

  • De omvang van het gebied dat wordt behandeld
  • De diepte van de rimpel.
  • Het effect wat je wenst te bereiken

Fixer-injecties worden meestal gedaan in de behandelkamer van de arts. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten als je de eerste keer bij de arts bent. Een herhaalbehandeling duurt korter.

NA DE BEHANDELING

Je kan direct na de behandeling je normale dagelijkse activiteiten direct hervatten. Wees voorzichtig met het wrijven of masseren van het behandelde gebied. Hierdoor kan Fixer naar een ander gebied worden verplaatst.Wacht 4 uur met sporten na de behandeling

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Dokter Meulenaar zal jouw vraag beantwoorden, een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs geven.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Valkenswaard

Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Wekelijks hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen