Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Wist je dat je ook een afspraak voor een nacontrole kan inboeken via onze site? Kijk hiervoor op deze pagina.

 

Als het niet teveel moeite is, zou je ons foto’s van het behandelingsresultaat willen sturen via onze contactpagina?

 

In het geval van complicaties, tegenvallend resultaat of aanvullende vragen, vragen wij je ook om zo snel mogelijk foto’s aan ons te sturen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen