Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Enschede rimpelvrij

29-07-2014

De Praktijk voor Injectables is al gevestigd in Sittard, Helmond en Zwolle, maar inmiddels zijn ook de deuren in Enschede open. Wij zijn te vinden aan de  Wesselernering nummer 60 in het Gezondheidscentrum Wesselerbrink

Je kan al terecht voor een persoonlijk consult en/of behandeling, maar de officiële opening van deze nieuwe vestiging gaat in de eerste week van september plaatsvinden. In de laatste week van augustus krijg je meer informatie over de opening.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen