Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Ellansé filler

Ellansé, voor collageenaanmaak

27-03-2023

Collageen is een belangrijk eiwit dat ervoor zorgt dat onze huid stevig en gezond blijft. Helaas neemt onze collageenaanmaak af naarmate we ouder worden, wat kan leiden tot rimpels en huidveroudering. Gelukkig zijn er behandelingen beschikbaar die de collageenaanmaak kunnen stimuleren, zoals Ellansé.

Wat is Ellansé

Ellansé is een cosmetische filler die wordt gebruikt om rimpels en volume in het gezicht te verminderen. In tegenstelling tot andere fillers die alleen op het oppervlak van de huid werken, werkt Ellansé op een dieper niveau door het stimuleren van de natuurlijke collageenaanmaak van het lichaam. Dit betekent dat de resultaten van de behandeling langer duren dan andere fillers en dat de huid op een natuurlijke manier wordt opgevuld.

Waarvoor is Ellansé geschikt?

Deze filler is geschikt voor veel verschillende indicaties in het gelaat. De indicatiegebieden zijn:

Ellansé is ook veilig en effectief voor alle huidtypes en kan worden gebruikt in verschillende delen van het gezicht, waaronder de wangen, de jukbeenderen en de neus-lippenplooi. Bovendien is de behandeling relatief pijnloos en heeft het weinig tot geen downtime, zodat patiënten snel weer aan het werk of hun normale bezigheden kunnen terugkeren.

Meer informatie of interesse?

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om rimpels en huidveroudering te verminderen, is Ellansé een geweldige optie om in overweging te nemen. Neem contact op met ons voor en gratis en vrijblijvend consult met onze arts om meer te weten te komen over de behandeling en om te zien of Ellansé geschikt is voor u. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en zullen samen met u een behandelplan opstellen dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het behouden van een gezonde, jeugdige huid.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen