Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Echte Verhalen: Patiënten Delen Hun Reis naar Zelfacceptatie

Echte Verhalen: Patiënten Delen Hun Reis naar Zelfacceptatie

04-07-2024

In een wereld waar sociale media vaak een onrealistische standaard van schoonheid dicteren, vechten veel mensen met hun zelfbeeld. Bij Praktijk voor Injectables hebben we de eer gehad om drie bijzondere klanten te begeleiden op hun reis naar zelfacceptatie. Hier zijn hun inspirerende verhalen.

Sophie’s Verhaal: Leren Houden van de Spiegel

Sophie, een 29-jarige grafisch ontwerpster, vertelt hoe Instagram haar zelfbeeld jarenlang heeft beïnvloed. “Elke dag scrolde ik door eindeloze feeds van perfecte gezichten en lichamen. Ik begon steeds meer onzekerheden te voelen over mijn eigen uiterlijk.” De druk om te voldoen aan deze onhaalbare schoonheidsnormen bracht Sophie bij Praktijk voor Injectables. Na gesprekken met onze cosmetisch artsen koos ze voor subtiele behandelingen die haar natuurlijke schoonheid benadrukten. “Het was niet over het veranderen van hoe ik eruitzie, maar om te leren mezelf te waarderen zoals ik ben,” zegt Sophie. Nu gebruikt ze haar sociale media platform om het belang van zelfliefde en realistische schoonheidsstandaarden te promoten.

David’s Verhaal: De Kracht van Authentieke Verandering

David, een 34-jarige leraar, werd geconfronteerd met constante zelftwijfel, aangewakkerd door de beelden van gespierde mannen op zijn nieuwsfeeds. “Ik voelde me nooit goed genoeg,” herinnert hij zich. Zijn zoektocht naar zelfverbetering bracht hem bij Praktijk voor Injectables, waar hij advies kreeg over huidverzorging en niet-invasieve procedures. “Het ging er niet om eruit te zien als iemand anders, maar om de beste versie van mezelf te worden,” legt David uit. Door de ondersteuning van onze experts heeft David nu een gezondere relatie met zijn uiterlijk en deelt hij zijn ervaringen om anderen te inspireren.

Linda’s Verhaal: Overstijgen van Schoonheidsmythes

Op 45-jarige leeftijd worstelde Linda met de veranderende reflectie in de spiegel. Sociale media beïnvloedden haar perceptie van veroudering: iedereen leek eeuwig jong en rimpelloos. Linda kwam naar Praktijk voor Injectables met het idee om ‘de tijd terug te draaien’. Echter, na diepgaande gesprekken met onze teamleden, koos ze voor een pad dat meer gericht was op huidgezondheid en preventieve zorg. “Ik heb geleerd dat schoonheid om welzijn draait, niet om er jonger uit te zien dan je leeftijd,” zegt Linda trots. Ze heeft nu vrede met haar natuurlijke verouderingsproces en moedigt anderen aan hetzelfde te doen.

Deze verhalen van Sophie, David, en Linda laten zien dat de reis naar zelfacceptatie vaak begint met een stap terug van de onrealistische verwachtingen gecreëerd door sociale media. Bij Praktijk voor Injectables zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze patiënten niet alleen in hun esthetische doelen, maar ook in hun streven naar een gezonder zelfbeeld. Elk verhaal van verandering draagt bij aan onze missie om een positieve impact te maken op hoe mensen zichzelf zien en waarderen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen