Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Nieuwe mogelijkheden PlexR

09-09-2016

PlexR heeft nieuwe mogelijkheden. Plexr Soft Surgery is een product waar wij eerder al veel over schreven. Het bijzondere aan deze behandeling zijn de gebieden die je kunt behandelen en de langdurige resultaten die het geeft. Je kunt bijvoorbeeld een ooglidcorrectie ondergaan zonder te snijden. Klinkt het ‘too good to be true‘? Dat is het niet. Hieronder een overzicht met behandelzones en voor- en nafoto’s.

beautiful-2315_1920

PlexR en nieuwe mogelijkheden

PlexR, wat zijn de nieuwe mogelijkheden? Door de aanrakingen met geïoniseerde gasmoleculen ontstaan er kleine korstjes. Even in ‘normale’ taal: eigenlijk is Plexr een soort kleine bliksemschicht. Door die lichtflits ontstaat er een klein korstje op de huid. Klinkt logisch, hè? Maar het is interessanter om te vertellen wat er onder de huid gebeurt. Veroudering zorgt ervoor dat de huid slappen wordt en meer gaat hangen. Door die bliksemschicht trekken de huidvezels samen. Je huid wordt daardoor strakker. als je heel veel keer het gebied ‘aanraakt’ met het apparaat trekken alle vezels zich daar samen. Resultaat: een gelift ooglid of hals.

Ooglidcorrectie

Voor de oogleden was een chirurgische ooglidcorrectie mogelijk, maar veel mensen zagen om die reden van een behandeling af. Daarom is Plexr een goed alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie. Dit is eigenlijk dit een correctie zonder te snijden en met een relatief korte herstelperiode. Daarnaast is het een stuk betaalbaarder.

Voor en na de behandeling

Littekens door acne

Een ander veel gehoord probleem zijn de littekens door acne of jeugdpuistjes. Dit zijn kleine ontstekingen en laten meestal ook littekens achter. Wanneer je al acne hebt, is het kwaad vaak al geschiedt en is er al littekenvorming. Ook dit was voorheen moeilijk te behandelen. Enkele dure laserbehandelingen hielpen nog iets, maar zijn met Plexr zijn de littekens veel beter te behandelen.
Plexr kan ook ingezet worden om littekens door acne te verminderen

 

Striae

Zoals hierboven al is geschreven, zijn littekens goed te behandelen. Striae zijn onderhuidse littekens. Bijna alle vrouwen hebben het of krijgen het op latere leeftijd door bijvoorbeeld een zwangerschap. Een goede behandeling was er nog niet. Met Plexr kun je de striemen goed behandelen waardoor de minder zichtbaar zijn.

Hals en overige indicaties

Naast de oogleden en de littekens is het ook mogelijk om de hals te liften. Maar ook het gebied van de neus, lippen en de kin is een behandelzone waar de resultaten er veelbelovend uitzien.

Behandeling Plexr

Dit moet je verder nog weten van Plexr:

  • De behandeling heeft een relatief korte herstelperiode, maar het is bijvoorbeeld belangrijk om de eerste dagen contact met de zon te vermijden. De korstjes moeten goed herstellen. De cosmetisch arts geeft instructies over de nazorg.
  • De behandeling is anti-allergeen. Dat betekent dat er geen allergietest nodig is en een allergische reactie vrijwel geheel is uitgesloten. Bijna iedereen is daarom geschikt voor de behandeling. In een persoonlijk consult kan de cosmetisch arts vertellen of je een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.
  • De resultaten zijn langdurig. De huidvezels blijven jaren samengetrokken waardoor je lang plezier hebt van de behandeling.

Meer informatie

Wil je meer weten over Plexr Soft Surgery? Lees dan hier onze uitgebreide informatiepagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen