Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Plexr behandeling

De voordelen van een PlexR behandeling

17-04-2021

Een jongere huid zonder ingrepen, dat kan met een PlexR behandeling. PlexR is een non-invasief alternatief voor een ooglift, facelift of litteken verwijdering. Bij deze behandeling worden geladen deeltjes op de huid afgevuurd, waardoor de huid zich samentrekt. Binnen 2 tot 4 weken zorgt dit ervoor dat rimpels minder zichtbaar zijn en geeft het de huid een jonge, frisse uitstraling.

 

Hoe werkt een PlexR behandeling?

PlexR Soft Surgery is ontwikkeld in Italië en is al een tijdje beschikbaar in Nederland. Onze artsen en huidtherapeut zijn speciaal getraind om met het PlexR apparaat te werken. De behandeling werkt op basis van plasma. Dit zijn geladen CO2 moleculen, ook wel ionen genoemd. Deze geladen moleculen worden als het ware op de huid afgevuurd, hierdoor verdampt de bovenste laag van de huid en treedt er een krimpeffect op. Daarnaast zorgt een PlexR behandeling ook voor meer collageen aanmaak en elastinevezels in de diepere lagen van de huid. Dit allemaal zorgt voor een sterkere en jongere huid.

 

Wat kun je verwachten van een PlexR behandeling?

Nadat je een PlexR behandeling ondergaan hebt kun je 7-8 dagen last hebben van wat bruine plekjes op de behandelde huid. Ook kun je 3 tot 12 weken last hebben van wat roodheid, dit kun je gelukkig makkelijk verbergen met make-up. Bovendien houdt het effect van de behandeling gemiddeld 3 jaar aan. Bij veel mensen is het zelfs permanent.

 

Wij gebruiken PlexR om:

  • Bovenoogleden liften
  • Hangende oogleden verstrakken
  • Hyperpigmentatie verwijderen
  • Littekens verwijderen
  • Hals verstrakken
  • Decolleté verjongen

 

Wat zijn de voordelen van een PlexR behandeling?

Het grote voordeel van een Plexr behandeling is dat er geen naalden, scalpels of injecties aan te pas komen. Met behulp van de plasmatechnologie kan een vergelijkbaar resultaat behaald worden. Ook ontstaan er bij PlexR geen littekens en herstelt de huid relatief snel. Vaak zijn er twee tot drie behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen, maar daarna is het effect ook permanent.

 

Praktijk voor Injectables biedt ook PlexR behandelingen aan. Interesse of heeft u behoefte aan een gratis advies? Neem dan nu contact op!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen