Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Veranderingen bij een ouder worden gezicht

27-10-2013

De veranderingen van het ouder wordende gezicht zijn:

  • Dertigers: de huid van het bovenste ooglid wordt steeds wijder en kraaienpootjes ontwikkelen zich aan de zijkant van beide ogen.
  • Veertigers: De neus-lippenplooi (nasolabiaal plooi) wordt steeds prominenter; rimpels in het voorhoofd en de fronsrimpels tussen de wenkbrauwen beginnen te verschijnen.

  • Vijftigers: Rimpels beginnen zich ook in de nek te ontwikkelen; de kaaklijn wordt minder scherp; hamsterwangen beginnen zich te ontwikkelen; de tip van de neus begint te hangen.

  • Zestigers en ouder: De huid en de subcutane huid worden nog veel minder wat bijdraagt aan de vorming van rimpels en hangende huid.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen