Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Veranderen botweefsel

27-10-2013

Bij het ouder worden gaat botweefsel veranderen. De ingrijpendste veranderingen treden op rond het 50e levensjaar, zowel bij mannen als bij vrouwen. De veranderingen die het vaakst worden gezien zijn:

  • de oogkassen gaan wat meer naar beneden hangen

  • het gezicht wordt minder lang

  • een vervlakking van het aangezicht

Deze verandering in de botten zorgen ervoor dat het hangende effect nog meer versneld wordt omdat het vetweefsel en de huid steeds minder wordt ondersteund. Heel simpel gezegd: De botten beginnen steeds meer als een glijplank te werken waardoor het hangende effect wordt versterkt

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen