Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Veranderingen onderhuids vetweefsel

27-10-2013

Wat zijn veranderingen in onderhuids vetweefsel als je ouder wordt? Naast de veranderingen in de huid ontstaan ook grote veranderingen in het vetvolume als men ouder wordt. Door deze veranderingen van het onderhuidse vet tegen te gaan kan een cosmetisch arts een jeugdigere uitstraling bereiken.

Veranderingen vetweefsel

Het hangende gezicht bij de oudere mens hoort ontstaat doordat:

  • het vetweefsel minder wordt,
  • de huid losser wordt.

Vetweefsel wordt door “banden” vastgehouden. Als het vetweefsel minder wordt en de banden losser ontstaan er allerlei theezakjes of halfvolle ballonnetjes die voor het zogenaamde hangende gezicht zorgen.

Een natuurlijk effect kan voornamelijk worden bereikt door het slim vullen in het gezicht met fillers of vetweefsel eventueel gecombineerd met een kleine liftende operatie.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen