Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
De Ultieme Gids voor Combineren van Fillers met Andere Behandelingen

De Ultieme Gids voor het Combineren van Fillers met Andere Anti-Aging Behandelingen

08-09-2023

Gracieus ouder worden; dat is de mantra waar we allemaal naar streven. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent in de wereld van cosmetische behandelingen of een nieuwkomer die op zoek is naar betrouwbaar advies, het combineren van behandelingen is een onderwerp dat iedereen bezighoudt. Deze uitgebreide gids gaat dieper in op het verfraaien van je schoonheid door het combineren van fillers met andere anti-aging behandelingen.

Waarom Behandelingen Combineren?

Naarmate we ouder worden, verandert niet slechts één aspect van ons gezicht; het is een complex samenspel van volumeverlies, dynamische rimpels en huidkwaliteit. Om deze veelzijdige problemen aan te pakken, is een meer omvattende aanpak vaak gunstig.

De Populaire Combo’s

Fillers + Botox
Wie Heeft Dit Nodig: Ideaal voor de Anti-Aging Voorstander en Esthetiek-Enthousiasteling die op zoek zijn naar een alomvattende oplossing voor rimpels en volumeverlies.
Voordelen: Fillers geven je dat extra volume, terwijl Botox de dynamische rimpels gladstrijkt. Het resultaat is een jeugdiger, maar natuurlijk uitziende jij.

Fillers + Chemische Peelings/Laserbehandelingen
Wie Heeft Dit Nodig: Gezondheids- en Veiligheidsbewuste Klant die prioriteit geeft aan veilige en medisch goedgekeurde procedures.
Voordelen: Fillers pakken diepe rimpels aan, terwijl peelings of lasers de huidtextuur kunnen verbeteren en oppervlakkige problemen zoals pigmentatie kunnen aanpakken.

Fillers + Huidverzorging
Wie Heeft Dit Nodig: De Nieuwkomer en de Gemakzoekende Klant die een minder ingrijpende routine wensen.
Voordelen: Verbeter en verleng de effecten van fillers met een goede huidverzorgingsroutine. Retinol kan helpen met celvernieuwing, en hyaluronzuur voegt extra hydratatie toe.

Raadpleeg de Experts
Bij Praktijk voor Injectables zorgt ons deskundig medisch personeel, onder leiding van dr. Rogier Meulenaar, ervoor dat al je vragen worden beantwoord. Zo kun je weloverwogen beslissingen nemen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit, wat ons een topkeuze maakt voor de Gezondheids- en Veiligheidsbewuste Klant.

Conclusie
Het combineren van fillers met andere anti-aging behandelingen kan meer omvattende resultaten opleveren, maar het is cruciaal om professionals te raadplegen voor persoonlijk advies. Onthoud dat ieders huid anders is en wat voor de een werkt, werkt mogelijk niet voor de ander. Maak vandaag nog een afspraak om je opties te verkennen en je anti-aging strategie te bepalen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen