Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
De Plexr behandeling

De mogelijkheden van de Plexr behandeling

05-07-2021

De Plexr behandeling kent vele mogelijkheden. De behandeling is een goed alternatief voor veel andere behandelingen, mede door het lange termijn resultaat. Veel mensen weten nog niet wat deze mogelijkheden zijn, daarom vertellen wij dit u graag. In deze blog leest u meer over de klachten waar Plexr een oplossing voor kan bieden, bijvoorbeeld hangende oogleden, de ervaringen en hoe u erachter komt of de behandeling iets voor u is.

Wat doet Plexr

De Plexr Soft Surgery kan ten eerste gebruikt worden om de huid te verstrakken en te verstevigen. Dit door het samentrekken van huidvezels. Daarnaast kan de behandeling gebruikt worden om pigmentvlekken te verminderen. De Plexr behandeling activeert de aanmaak van collageen en elastine in het lichaam. Dit effect is indirect, maar daardoor is het resultaat nog beter.

Wat zijn de behandelmogelijkheden

De behandeling kent vele mogelijkheden. Ten eerste het verstrakken van de huid kan op plekken waar overtollige huid aanwezig is, Plexr kan hierbij bijvoorbeeld gebruikt worden bij de oogleden of in de hals. Dit maakt de Plexr een goed alternatief voor bijvoorbeeld een ooglidcorrectie. Dit is ook een goede manier om rimpels te behandelen. Daarnaast kan de Plexr Sof Surgery een langdurige oplossing zijn voor bijvoorbeeld de fronsrimpel of kraaienpootjes. Ook vallen pigmentvlekken en littekens onder de mogelijkheden van de Plexr behandeling. Tot slot kunnen donkere kringen onder de ogen vaak ook goed verholpen worden met de Plexr.

Is de Plexr behandeling iets voor u?

Mocht u benieuwd zijn of de Plexr behandeling uw klachten kan verhelpen, of bent u benieuwd naar wat de ervaringen zijn, kom dan langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze arts vertelt u dan graag wat de mogelijkheden zijn en wat hij voor u persoonlijk kan betekenen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen