Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Meest voorkomende complicaties

27-10-2013

De meest voorkomende complicaties van een injectable behandeling zijn zwelling en kneuzing van de huid door het geïnjecteerde materiaal. Dat dit altijd een beetje optreedt is normaal.

Een behandeling met injectables is over het algemeen minimaal traumatisch voor de huid. Je kan het traumatische karakter echter nog meer verminderen door de volgende strategieën

  1. Een zo dun mogelijke naald of kanule kiezen .
  2. Langzame injectie techniek.
  3. Injectie en plaatsing van de injectable net boven of onder een spier kan voor extra zwelling en kneuzing zorgen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen