Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

De liquid facelift

27-10-2013

De liquid facelift is een populaire term van de verzameling van technieken. De liquid facelift richt zich niet zozeer op rimpels maar meer om het volume in het gezicht te herstellen of aan te vullen. Door niet je op een bepaalde plaats te concentreren en vooral te kijken naar het gele gezicht (en keuzes te maken waar volume het meeste nodig is) kan je indrukwekkende resultaten boeken. De term is gelanceerd door de fabrikant van het middel Radiesse maar een liquid facelift is mogelijk met elk product met de juiste vullende eigenschappen. Een liquid facelift zou dus ook zeer goed kunnen met een wat dikkere hyaluronzuur.
Sinds kort wordt ook het middel Ellanse hiervoor gebruikt. Door het middel Ellanse slim te injecteren kan je niet alleen de textuur van de huid en het volumeverlies in het gezicht verbeteren maar ook de huid wat strakker maken. Door de unieke vullende en verstrakkende eigenschappen is Ellanse een goede aanvulling op de liquid facelift techniek.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen