Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Kunst van halsverjonging

De Kunst van Halsverjonging: Een Zeven-Stappenplan voor een Stralende Hals

06-08-2023

Inleiding

We hebben allemaal wel eens voor de spiegel gestaan en gedacht: “Kon ik maar even de tijd terugdraaien!” Vooral de hals, een vaak vergeten maar zeer zichtbaar deel van ons lichaam, kan verraden dat we niet meer de jongste zijn. Maar geen zorgen, er is goed nieuws! Er bestaat een systematische aanpak om je hals weer die jeugdige uitstraling te geven.

De Zeven Stappen naar een Stralende Hals

 1. Kies de Juiste Regio’s om te Behandelen

  Hoe te beoordelen: Begin met een grondige inspectie van je gezicht en hals. Waar zie je tekenen van veroudering? Het is belangrijk om te begrijpen dat als één gebied verouderd is, dit invloed kan hebben op andere gebieden.

  In Jip-en-Janneketaal: Kijk in de spiegel en zie waar je rimpels of losse huid hebt. Dat zijn de plekken waar je moet beginnen.

 2. Kies de Juiste Vectoren

  Hoe te beoordelen: Vectoren zijn eigenlijk de ‘richtingen’ waarin we willen werken om de huid te liften of strakker te maken.

  Voorbeeld: In de hals zijn op-en-neer en zijwaartse bewegingen belangrijker dan vooruit-en-achteruit bewegingen

  In Jip-en-Janneketaal: Kijk in de spiegel en zie waar je rimpels of losse huid hebt. Dat zijn de plekken waar je moet beginnen.

 3. Identificeer de Probleemlaag

  Hoe te beoordelen: Onze huid en onderliggende structuren zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Sommige problemen zitten aan de oppervlakte, andere dieper.

  In Jip-en-Janneketaal: Is het probleem alleen de buitenkant, zoals een losse huid, of zit het dieper, zoals verloren vet of spiermassa?

 4. Kies de Behandeling Volgens de Vectoren

  Hoe te beoordelen: Afhankelijk van de richting waarin je wilt werken (de vectoren), kies je de behandeling die dat het beste kan.

  Voorbeeld: Als je het gebied rond je jukbeenderen wilt opvullen, gebruik je een andere behandeling dan wanneer je fijne lijntjes wilt gladstrijken

  In Jip-en-Janneketaal: Kies het juiste gereedschap voor de klus. Je gebruikt ook geen hamer om een schroef in de muur te krijgen.

 5. Kies de Laag om te Behandelen

  Hoe te beoordelen: Afhankelijk van het probleem kies je de laag die behandeld moet worden. Dit kan de huid zijn, maar ook dieper gelegen weefsel.

  Voorbeeld: Voor diepere rimpels kan een behandeling nodig zijn die dieper dan de huid gaat.

  In Jip-en-Janneketaal: Soms is een pleister genoeg, maar soms heb je echt een verband nodig.

 6. Kies de Hoeveelheid Product

  Hoe te beoordelen: De hoeveelheid product die je nodig hebt, hangt af van hoe ernstig de veroudering is.

  In Jip-en-Janneketaal: Hoe groter de deuk in je auto, hoe meer plamuur je nodig hebt om het te repareren.

 7. Selecteer een Onderhoudsplan

  Hoe te beoordelen: Nadat je de initiële behandelingen hebt ondergaan, is het belangrijk om een plan te hebben om die resultaten te behouden.

  In Jip-en-Janneketaal: Je auto blijft ook niet schoon na één wasbeurt; je moet het regelmatig blijven doen.

Conclusie

Het verjongen van je hals is geen rocket science, maar het vereist wel een doordachte aanpak. Met dit zeven-stappenplan ben je goed op weg om een stralende hals te krijgen die past bij hoe jij je van binnen voelt. En onthoud: schoonheid komt van binnenuit, maar een beetje hulp van buitenaf kan nooit kwaad!

Bron: Een systematische benadering van halsverjonging

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen