Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Vragen van patiënten

27-09-2013

Wat is het verschil tussen een filler en botox?

Een filler vult een rimpel. Botox ontspant de spieren waardoor rimpels gladgestreken worden.

Hoe lang werken fillers?

  • Hyaluronzuren werken ongeveer negen maanden tot een jaar
  • Radiesse werkt ongeveer een tot anderhalf jaar.
  • Botox werkt ongeveer 4-6 maanden.

Wat is botox?

Botox is de populaire naam van botuline toxine, en is een middel die een ontspannende werking op de spieren heeft. Het middel wordt voor vele toepassingen gebruikt maar het is vooral bekend om zijn cosmetische indicatie.

Zijn injectables veilig?

Met hyaluronzuzen, Radiesse, Ellanse en botox is veel ervaring opgebouwd. De knobbels en bobbels (granulomen) waar iedereen bang voor is, komt bij deze middelen eigenlijk niet voor. De middelen worden volledig afgebroken.

Is een injectables behandeling pijnlijk?

Met een plaatselijke verdoving kunnen de meeste mensen het erg comfortabel ondergaan. De behandeling van de lippen kan soms bij de mondhoeken wat pijnlijk zijn.

Wat moet ik doen na een behandeling met injectables?

Na de behandeling mag de huid heel lichtjes gemasseerd worden en gecontroleerd worden op onregelmatigheden. Koelen is zinvol maar moet in sessies van een halfuur gebeuren. Zolang er sprake is van roodheid of zwelling is het niet goed om de behandelende huiddelen aan intense hitte bloot te stellen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Een eenvoudige rimpelbehandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. Een gecompliceerde injectables behandeling kan soms 45 minuten duren.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen