Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Cleopatra was ook met haar lippen bezig

21-03-2016

Volle lippen, wie wil ze niet. Cleopatra was ook al met haar lippen bezig. In films zie je vaak dat vrouwen die een man willen versieren zachtjes op hun onderlip bijten of hun mond een beetje open doen. De lippen zijn het sensuele element in het gezicht. Een foto met alleen een hand bij de mond kan een heel mooi sensueel beeld geven. En bovendien willen wij vrouwen natuurlijk onze geliefden kussen met zachte en volle lippen.

shutterstock_83214010

 

Henna

Volle lippen: we willen ze. Cleopatra wilde ze ook al. Het komt niet uit de lucht vallen dat wij lippen belangrijk vinden. Dat zien we ook in oude legendes. Aphrodite, de godin van de schoonheid, kleurde haar lippen met het sap van een wilde kers rood. Ze hoopte daarmee godin Paris te kunnen verslaan en Miss Olympia te kunnen worden.

Ook de oude Egyptenaren waren met hun lippen bezig. Met henna en karmijn kleurden dit volk de lippen om de vorm en kleur te verbeteren. Het hield Cleopatra bezig en het houdt ons vrouwen anno 2016 nog steeds bezig om mooie lippen te hebben en te houden.

shutterstock_25882375

Aandachtspunt

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de juiste lipverhouding 1/3 tot 2/3 is. Dat betekent dat de bovenlip nauwer moet zijn dan de onderlip. De lijn die de twee lippen scheidt is nooit perfect recht. Door deze onderzoeken weten we ook dat de centrale driehoek in het gezicht van de wenkbrauwen tot aan de lippen loopt. Dit gebied krijgt van ons dus veel aandacht als we met elkaar praten. Het is dus logisch dat we ons onzeker kunnen voelen over dit gebied.

De lippen zijn een gevoelig deel van ons lichaam, maar toch is een lipvergroting geen ingrijpende behandelingen. Tijdens een consult kan de cosmetisch arts je een benadering geven van het resultaat. Ook zal hij dan uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat.

shutterstock_71827546

Kussen met volle lippen

Ook zal hij doornemen welke behandelmogelijkheden er zijn. Het mooiste resultaat krijg je door een filler van hyaluronzuur zoals Belotero, Hyamax of Princess. Wanneer de behandeling start, word je eerst verdoofd met een zalf. Daarna wordt de filler zowel oppervlakkig als wat dieper geïnjecteerd met een naald om het beste resultaat te krijgen.

Na de behandeling kun je dus wat last hebben van zwelling, roodheid en kneuzing hebben. Dat gaat meestal binnen een enkele dagen weg. Daarna kun je jouw geliefde een half jaar tot een jaar kussen mét volle lippen.

MEER INFORMATIE

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie stel dan je vraag via onze contactpagina

VERDIEPING

Lees meer over Lippen

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen