Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Cat eye behandeling

Cat eye behandeling

02-08-2021

De cat eye behandeling is erg populair de laatste tijd. Met deze behandeling wordt een strakkere blik gecreëerd door het liften van de wenkbrauwen. Een cat eye behandeling wordt gedaan door middel van PDO-threads en is dus een een niet-chirurgische behandeling

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt een kleine, oplosbare draad in het gezicht geplaatst, waarmee de huid omhoog getrokken wordt. Zo wordt de huid gelift en verstrakt. De draden blijven zitten door middel van minuscule haakjes die zich in het weefsel vastzetten. De cat eye behandeling is volkomen veilig, de draden lossen namelijk vanzelf weer op.

Hoe werkt het

Bij een lift met threads worden er oplosbare draden van polymelkzuur ingebracht om de huid te liften. Van polymelkzuur wordt al ruim 50 jaar chirurgisch hechtdraad gemaakt. Natuurlijk zijn de draden voor de cat eye lift niet hetzelfde als chirurgisch hechtdraad. Deze draden zijn voorzien van minuscule kegeltjes en knoopjes. Dit zorgt ervoor dat de draden na de behandeling goed blijven zitten en dat er collageen wordt aangemaakt rondom deze draden. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid. Direct na de behandeling ziet u al een subtiel liftend effect. Dit komt door de kegeltjes die zorgen voor een lichte spanning waardoor het gebied in het gezicht wordt gelift en de cat eye wordt gecreëerd. In de weken daarna wordt dat effect nog versterkt.

Na de behandeling activeert het lichaam de cel vernieuwing in het weefsel en stimuleert het de aanmaak van collageen. Deze natuurlijke reactie vormt zich precies in de richting van de draad en bouwt een stevig collageennetwerk op.

Resultaat

Terwijl de draad langzaam oplost in de maanden na de behandeling, blijft het netwerk van collageen zijn verstevigende werking geven aan de huid. Het optimale effect is bereikt en dus goed te beoordelen na drie tot vier maanden. Het resultaat van je cat eye behandeling kan tot 2 jaar aanhouden.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen