Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Botox en de holle ruimte onder je ogen De Toxin Lift

Botox en de holle ruimte onder je ogen: De “Toxin Lift”

14-09-2023

Botox en holle ogen: De “Toxin Lift”Hallo lieve lezers! 🌟 We hebben allemaal wel eens gehoord van Botox en fillers, maar wist je dat er een nieuwe, baanbrekende techniek is die niet alleen je gezicht verjongt maar ook die vervelende donkere kringen onder je ogen kan verminderen? Ja, je leest het goed! Het is de Toxin Lift

Wat zijn Infraorbitale Holtes?

Infraorbitale holtes zijn de holle ruimtes die zich onder je ogen bevinden. Ze kunnen je een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Maar maak je geen zorgen, de wetenschap heeft een oplossing gevonden!

De Magie van de “Toxin Lift” en Gezichtsbiomechanica

Een recente studie heeft aangetoond dat door het injecteren van neuromodulatoren in een specifiek deel van de nekspier (ja, de nek!), je het volume onder je ogen kunt verhogen. Dit wordt de “Toxin Lift” genoemd. Maar hoe werkt dit precies? Dat heeft alles te maken met iets fascinerends genaamd ‘gezichtsbiomechanica’.

Wat is Gezichtsbiomechanica?

Gezichtsbiomechanica is de studie van de beweging van gezichtsweefsels en hoe deze bewegingen worden beïnvloed door verschillende spieren in je gezicht. In dit geval wordt de platysma-spier in je nek ontspannen, waardoor andere spieren in je gezicht, zoals de zygomaticus major en orbicularis oculi, het overnemen en het volume onder je ogen verhogen.

Spieruitleg

  • Platysma: Een spier in je nek die naar beneden trekt.
  • Zygomaticus Major: Een spier die je wang optilt als je lacht.
  • Orbicularis Oculi: De spier rond je oog die helpt bij het knipperen en sluiten van het oog.

Een Woordje van Onze Cosmetisch Arts

Hoewel deze nieuwe techniek veelbelovend is, is het goed om te weten dat ik, als uw vertrouwde cosmetisch arts, waarschijnlijk de meer traditionele en bewezen methoden zou aanbevelen voor de meeste gevallen. Deze nieuwe inzichten geven ons echter meer tools in onze gereedschapskist voor als de conventionele trucjes niet het gewenste resultaat opleveren.

Is Het Veilig?

Absoluut! De studie toonde aan dat deze techniek niet alleen effectief maar ook veilig is. Dus voor onze gezondheids- en veiligheidsbewuste klanten, dit is een geweldige optie!

Voor Wie Is Dit Geschikt?

Of je nu een esthetiek-enthousiasteling bent die altijd op zoek is naar de nieuwste behandelingen, of een nieuwkomer die wat begeleiding nodig heeft, deze behandeling is voor iedereen geschikt!

Dus, klaar om die donkere kringen vaarwel te zeggen en je gezicht een frisse, jeugdige uitstraling te geven? Boek nu je afspraak bij Praktijk voor Injectables! 🌟

Tot de volgende keer, beauties! 💖


Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen