Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
plexr donkere kringen

De veelzijdigheid van Plexr

14-06-2019

Een van de innovatiefste behandelingen van de afgelopen tijd is Plexr. Waar eerder de huid alleen chirurgisch gelift kon worden, kan dit nu met plasma skin regeneration. Hoe veelzijdig deze behandeling is, vertellen we je in deze blog.

Huidlift zonder operatie

plexr
Plexr wordt veel ingezet om hangende oogleden te verstrakken en liften, maar de behandeling kent veel meer indicaties zoals rokerslijntjes

Plexr kent veel mogelijkheden. Of het nu om ooglidverstrakking gaat, of huidlifting elders: plasma skin regeneration levert mooie resultaten. In onze praktijk passen we de behandeling het meeste toe om oogleden te verstrakken, kraaienpootjes en wallen weg te werken en om donkere kringen te bestrijden.

Plexr kent een hoge klanttevredenheid

Hoewel Plexr een downtijd kent, is de klanttevredenheid hoog. Wat betreft de hersteltijd: dit betreft alleen wondgenezing van de opperhuid. Anders dan bij bijvoorbeeld een laserbehandeling is er geen verdamping van weefsel. Dit betekent dat bijwerkingen als (pigment)verkleuringen nauwelijks voorkomen.

Resultaat direct na behandeling

Wat er na wondgenezing tevoorschijn komt, weegt zeker op tegen de hersteltijd. Ook direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Verbeteringen door Plexr blijven zichtbaar, ook nog een jaar na de behandeling. Hieronder vallen de collageenvorming en verbetering van elasticiteit. Samengevat zie je direct resultaat. Na ongeveer een week zie je het effect nog beter, als de korstjes en eventuele zwellingen weg zijn. Maar door collageenvorming blijft de huid zich nog ongeveer een jaar verbeteren. Dus het resultaat wordt gaandeweg nog meer verfijnd.

Hoewel de behandeling meestal wordt ingezet voor de oogleden, kent Plexr meer indicaties. Want plasmage is toepasbaar bij alles waar huidverbetering en -verstrakking wenselijk is. Plasmage skin regeneration behandelt ook indicaties als kraaienpootjes, donkere kringen, rokerslijntjes, hals en kaaklijn en striae.

Over de methode is nog toe te voegen, dat het behoorlijk veilig is. Hersteltijd ja, complicaties: nauwelijks.

Wil je weten of Plexr voor jou geschikt is? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen