Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
kraaienpootjes

Lachrimpels

14-06-2019

Kraaienpootjes laten een beetje zien hoe we in het leven staan. Niet voor niets heten ze ook “lachrimpels.” Dat lachen gezond is, is ons wel bekend. En wie is het er niet mee eens? Maar dat lachen bijdraagt tot kraaienpootjes, dat waarderen we wat minder.

kraaienpootjes
Voor kraaienpootjes zijn meerdere behandmethoden waarvan de tevredenheid hoog ligt

kraaienpootjes

Behandelingen tegen kraaienpootjes

Nu ontstaan kraaienpootjes bij de een sneller als bij de ander, omdat genen ook een rol spelen. Hoe het ook zit, het lachen willen we behouden. Maar de lachrimpels, die mogen wel wat minder. We blijven lachen, dus heeft behandeling wel zin?

Wat kun je doen tegen kraaienpootjes? Niet meer lachen? Dat is natuurlijk geen optie. Overigens komen lachrimpels niet alleen door lachen. Door te knijpen met de ogen ontstaan ze ook. Dit is een mimiek waar je je niet altijd bewust van bent. Zon en leefstijl verergeren ze nog meer. Een goede oogcrème is sowieso een goed idee. 

Misschien is het zo dat de rimpels naast en om je ogen nu zichtbaar zijn, ook als je niet lacht of met de ogen knijpt. Met andere woorden: ze zijn van dynamisch naar statisch gegaan.

Lachen is gezond, maar lachrimpels zijn minder leuk

In onze praktijk zien we dat behandeling zeker zin heeft. Zo zetten we botox in tegen kraaienpootjes en ligt de tevredenheid hierover hoog. Botox maakt de gevreesde lachrimpels niet alleen minder zichtbaar, maar voorkomt ook dat ze dieper worden. Bij Praktijk voor Injectables willen we je natuurlijke look zoveel mogelijk behouden. Onze missie is dat je van je uiterlijk geniet, op een natuurlijke manier. Samen kijken we op een realistische manier hoe we de rimpels om je ogen gaan oplossen.

We hebben in deze blog niet alle mogelijkheden genoemd waarmee de kraaienpootjes en lachrimpels behandeld kunnen worden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, en we informeren je over de opties en kosten.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen