Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
epionce producten

Epionce: vergelijking met andere merken

26-12-2019
Een klant van ons had al jaren last van acne, slechte poriën en een grove huidstructuur. Zij was al meerdere keren naar allerlei huidspecialisten geweest en ze kocht de duurste producten. Wij hebben gelukkig de Observ en hebben haar toen vrijblijvend gescreend op specifieke huidproblemen. Wat bleek: Haar poriën waren volledig geïnfecteerd met porfyrine-achtige smeer.
Dit vond ik vrij schokkend… Porfyrine-achtige smeer wordt op de huid achtergelaten door het gebruik van slechte producten. Hierdoor kun je dus huidproblemen krijgen in plaats van een mooiere huid zoals het product vaak belooft.
De oplossing was daarentegen vrij simpel. Schone producten en behandelingen met hoogwaardige voedingsstoffen waardoor bacteriën en gisten minder kans krijgen en de huidbarrière kan herstellen. Daarvoor maken wij gebruik van de producten van Epionce.

Epionce heeft niet voor niets de Allure award voor ‘Best Topical Skincare’ gewonnen.

Wat de Epionce producten anders maakt dan andere producten op de markt is simpel: hoogwerkende, therapeutische ingrediënten, een effectief delivery system en wetenschappelijk bewezen formules vastgelegd door onafhankelijke onderzoekorganisaties.
Epionce is ontwikkelt door een Amerikaanse dermatoloog dr. Carl Thornfeldt. De producten zijn gericht op het herstellen van de huid en de huidbarrière. Ze maken gebruik van speciale ingrediënten die herstellend, beschermend en voedend zijn voor de huid. De producten ook wel cosmeceuticals* genoemd. Epionce is daarom een bekend en veel gebruikt merk onder dermatologen.
Wil jij weten wat de producten en de peelings van Epionce voor jouw huid kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse, behandel- en productadvies. Dit kun je doen door te bellen naar 085 40 13 678, Whatsapp naar 06 40 75 33 90 of mail naar info@praktijkvoorinjectables.nl
*Cosmeceuticals houdt het midden tussen cosmetica en farmaceutica

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen