Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
hyperpigmentatie

Behandelingen voor Hyperpigmentatie

05-06-2023

Hyperpigmentatie, ook wel bekend als donkere vlekken op de huid, kan zowel vrouwen als mannen treffen. Deze vlekken kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals hormonale veranderingen, zonneschade en ouder worden. In deze blog gaan we in op behandelingen voor hyperpigmentatie en geven we tips voor het behoud van een egaal, stralend huidbeeld.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor hyperpigmentatie, waaronder cosmetische behandelingen en huidverzorgingsproducten. Cosmetische behandelingen, zoals chemische peelings en laserbehandelingen, kunnen helpen om de bovenste huidlaag te verwijderen en de aanmaak van pigment te verminderen.

Er zijn ook huidverzorgingsproducten beschikbaar die zijn ontwikkeld om hyperpigmentatie te verminderen. Deze producten bevatten vaak ingredienten zoals kojiczuur, arbutine en hydrochinon, die helpen om pigmentvorming te verminderen. Het is belangrijk om te zoeken naar producten die specifiek zijn ontwikkeld voor de behandeling van hyperpigmentatie en om te overleggen met een arts of huidtherapeut voordat u een product gebruikt. Voor deze producten kunt u een recept voorgeschreven krijgen door onze arts.

Daarnaast is het belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon om verdere schade aan de huid te voorkomen. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor wanneer u naar buiten gaat. Dit zowel in de winter als in de zomer.

Bij Praktijk voor Injectables bieden we verschillende behandelingen aan voor hyperpigmentatie, waaronder chemische peelings en laserbehandelingen. Onze arts zal met u samenwerken om de behandeling te bepalen die het beste bij u past en aan uw behoeften voldoet.

Meer weten?

Hyperpigmentatie kan een vervelend huidprobleem zijn, maar gelukkig zijn er behandelingen beschikbaar om deze pigmentvlekken te verminderen. Of u nu kiest voor cosmetische behandelingen of huidverzorgingsproducten, het is belangrijk om te overleggen met een arts of huidtherapeut voordat u een behandeling of product begint te gebruiken. Als u geïnteresseerd bent in behandelingen voor hyperpigmentatie bij Praktijk voor Injectables, neem dan gerust contact met ons op. Onze arts staat klaar om u te helpen bij het behoud van een gezonde en stralende huid.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen