Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
behandeling rokershuid

Behandeling van een rokershuid

19-06-2023

Ben je op zoek naar een behandeling voor een rokershuid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Praktijk voor Injectables hebben we jarenlange ervaring met het behandelen van verschillende problemen die zich voor kunnen doen met de huid. We weten wat het met de huid doet en hoe we de schade kunnen herstellen. In deze blog leggen we je uit hoe we dit doen en wat je kunt verwachten van de behandeling.

Hoe komt het?

Een rokershuid heeft te maken met de schade die het roken aan de huid veroorzaakt. Dit komt voornamelijk door de stoffen die in sigaretten en tabak zitten. Deze stoffen verminderen de elasticiteit van de huid, wat leidt tot rimpels en huidverslapping. Bovendien kan het roken leiden tot een doffe, ongezonde huid met een grauwe kleur.

Wat kunnen we eraan doen?

Om een rokershuid te behandelen, maken we gebruik van verschillende technieken. Zo kunnen we bijvoorbeeld cosmetische fillers gebruiken om rimpels en lijntjes op te vullen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Daarnaast kunnen we behandelingen met licht of laser gebruiken om de huid te verstrakken en een gezonde gloed te geven.

Het is belangrijk om te weten dat een rokershuid niet in één behandeling volledig kan worden hersteld. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de schade en de doelstellingen van de patiënt.

Meer weten over een rokershuid behandeling?

Als je interesse hebt in een behandeling voor een rokershuid, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen met jou bekijken welke behandelingen het beste bij jouw huid en doelstellingen passen. Onze ervaren arts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, dit alles tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Maak vandaag nog een afspraak en neem de eerste stap naar een gezonde, stralende huid.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen