Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Hyaluronzuren te oppervlakkig ingespoten

27-10-2013

Als hyaluronzuren te oppervlakkig worden ingespoten kan dit een blauwachtige glasachtige verkleuring onder de huid geven. Dit effect kan het snelst optreden bij de dunne huid onder de oogleden (tear through). Het is aan te bevelen om in het gebied onder de oogleden de filler relatief diep in te spuiten. De behandeling voor deze complicatie is het gebruik van hyaluronidase. Binnen twee dagen is dan het Tyndall effect verdwenen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen