Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Als de injectable voelbaar of zichtbaar is

27-10-2013

Een vervelende complicatie is als een injectable voelbaar of zichtbaar is. Hoe dit er daadwerkelijk uitziet, is afhankelijk van welke filler gekozen is. Het is belangrijk om een bobbeltje te onderscheiden tussen een granuloom, een nodulus of een te sterke collageenrespons. Het ontstaan van een granuloom komt door een chronische ontstekingsreactie, een nodulus door een samenklontering van materiaal en een te sterke collageenrespons door een overactivatie van fibroblasten.

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen