Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Allergische reactie en injectables

27-10-2013

Allergische reacties

Dat er wat zwelling optreedt is normaal na een injectables behandeling. Maar bij een onmiddellijke zeer grote zwelling staat op nummer één “de allergische reactie”.

Het was vroeger gebruikelijk om voorafgaand aan een behandeling met een filler een allergietest te doen. Allergische reacties op fillers zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Daarom is het de laatste jaren niet meer gebruikelijk om een allergie test te doen. De kans dat zoiets optreedt is minder dan 0,02%

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen