Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

WAT IS HAPPY LIFT?

De Happy Lift threads zijn draadjes die bestaan uit polylattide en coprolactone, waar standaard chirurgisch hechtdraad al ruim 50 jaar ook van wordt gemaakt. Happy Lift threads blijven echter langer aanwezig en lossen langzamer op. Er zitten minuscule haakjes op de draadjes waardoor het weefsel optimaal ondersteund wordt. Er zijn verschillende Happy Lift threads, elk voor een ander behandelgebied.

Deze zijn o.a. de free floating happy lift

WAT DOET HAPPY LIFT?

Happy Lift threads ondersteunen het weefsel, zorgen voor een liftend effect en laten diepe rimpels verdwijnen. Het is een goed alternatief voor wie nog geen facelift wil ondergaan.

VERSCHIL MET ANDERE THREADS

In tegenstelling tot andere threads die een glad oppervlak hebben, hebben de Happy Lift threads minuscule haakjes. De speciale vorm van deze haakjes zorgt dat de thread zich onderhuids beter kan vasthechten aan het weefsel en daar trekkracht kan geven. Hierdoor ontstaan een liftend effect. Deze haakjes zijn overigens te klein om te voelen en zijn niet zichtbaar.

WAARVOOR WORDT HAPPY LIFT GEBRUIKT?

Happy Lift threads zijn geschikt voor de grovere lijnen en voor een liftend effect. Onder andere de volgende gebieden kunnen met Happy Lift worden behandeld:
Happy Lift indicaties

Voorhoofdsrimpels
Jukbeenderen
Neuslippenplooi
Hals
Decolleté
Verder zijn de Happy Lift threads ook erg geschikt voor de kaaklijn en de kin.

IS HAPPY LIFT VEILIG?

De Happy Lift draden worden wereldwijd verkocht. Ze hebben een CE merk die de kwaliteit van het product garandeert. Het productieproces is volledig geautomatiseerd en de Happy Lift draden zijn door 90 verschillende ministeries en gezondheidsauthoriteiten gecertificeerd. Voorbeelden hiervan zijn de TGA (Australië), ANVISA (Brazil), FDA (Thailand), KFDA (Korea), INVIMA (Colombia), SFDA (Saudi Arabië), UAE (Koeweit en Dubai), FDA (Fillipijnen), HPA (Singapore, etc.

BIJWERKINGEN

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn hetzelfde als bij de andere injectables:
• Zwelling
• Kneuzing
• Roodheid
• Pijn
Deze vaak milde bijwerkingen verdwijnen meestal snel na de behandeling. Als deze bijwerkingen langer dan 7 dagen blijven bestaan, is het raadzaam om je behandelend arts te raadplegen.

WANNEER BEN JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR HAPPY LIFT?

De beste kandidaat voor de Happy Lift zijn zowel mannen en vrouwen tussen de 30 en 60 die geen traditionele facelift willen maar die wel er jonger uit willen zien. De wenkbrauwen, wangen, kaaklijne nek en het hele gezicht zijn de gebieden die behandeld kunnen worden door de Happy Lift draden. Een bepaald soort Happy Lift draad kan ook gebrukikt worden voor het liften van de vagina en andere bekkenbodemproblematiek.

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

Happy Lift threads mag alleen toegepast worden door een arts die de juiste training heeft gehad om threads te injecteren.

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Vertel je behandelend arts of je medicijnen gebruikt die de stolling van bloed beïnvloeden. Denk daarbij aan NSAID’s, aspirine, bloedverdunners. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je een verhoogd risico hebt op kneuzing of bloeding in het behandelende gebied. Vertel ook je arts of je ooit huidreacties hebt gehad zoals:
• Koortsblaren
• Cysten
• Puistjes
• Uitslag
• Infectie
Stel de behandeling met Happy Lift uit totdat deze reacties zijn verdwenen. Vertel ook je arts of je medicijnen inneemt die het immuun systeem beïnvloeden.

SNELLER HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING

Vermijd 24 uur na de behandeling:
• Heftige lichaamsbeweging
• Sterke blootstelling aan zonlicht of UV-licht
• Sterke blootstelling aan warmte of koude
• Het nemen van aspirine of NSAID’s (een soort pijnstiller)
• Het drinken van alcohol
Blootstelling aan het bovenstaande kan voor tijdelijke roodheid, zwelling en jeuk zorgen op de plaats waar het middel geïnjecteerd is. Wacht met laserbehandelingen, chemische peels of andere huidbehandelingen na een behandeling met Happy Lift. Het vergroot het risico dat je een reactie krijgt op de plaats van injecteren.

BETER RESULTAAT KRIJGEN VAN EEN BEHANDELING

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door de aanwijzingen van de arts goed op te volgen. Een gezonde levensstijl komt de behandeling met Happy Lift ten goede.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling met Happy Lift wil ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Het resultaat van een behandeling met Happy Lift is direct te zien, maar het resultaat is optimaal na enkele weken.
De hoeveelheid Happy Lift threas die nodig is, is o.a. afhankelijk van:
• hoeveel effect je wil bereiken
• welke gebieden je wil behandelen
De hoeveelheid kan beter bepaald worden in een persoonlijk consult.

VOOR DE BEHANDELING

Voordat de behandeling begint is het belangrijk dat de arts je medische geschiedenis doorneemt en dat hij al je vragen gaat beantwoorden. De behandeling met Happy Lift threads is ingrijpender dan behandelingen met fillers. De arts zal je voldoende verdoven, zowel door een verdovend middel te injecteren in de huid als door een verdovende zalf te smeren vóór de behandeling. Een allergietest is niet noodzakelijk.

TIJDENS DE BEHANDELING

Het behandelgebied wordt schoongemaakt. Happy Lift threads bevinden zich in zeer dunne, steriele naalden. Via deze naalden worden deze draadjes ingebracht in de specifieke gebieden van het gezicht of lichaam. Happy Lift threads worden oppervlakkig in de huid ingebracht. De Happy Lift threads zorgen ervoor dat de huid licht wordt strak getrokken en spieren iets meer ontspannen. Dit zorgt ervoor dat Happy Lift threads rimpels strak trekken, poriën zich vernauwen en Happy Lift threads een alternatief kunnen zijn voor Botox. Koeling kan gegeven worden na de behandeling (bijvoorbeeld met een icepack of met vochtige gazen) om het optreden van zwelling te verminderen of te voorkomen. De behandeling duurt meestal (exclusief consult) ongeveer een uur.

NA DE BEHANDELING

De meeste patiënten kunnen direct hun normale activiteiten oppakken na de behandeling, maar zwelling kan langer aanhouden dan bij andere injectables. Wij adviseren een controle na 4 weken. Het kan soms nodig zijn dat de arts voor 1 dag medicijnen voorschrijft.

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Dokter Meulenaar zal jouw vraag beantwoorden, een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs geven.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Valkenswaard

Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Wekelijks hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen