Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Mogelijkheden

Er zijn veel verschillende huidtypen. Welk type je ook hebt, jouw huid kan altijd een steuntje in de rug gebruiken.

Bescherming

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Dat kan met een SPF-product onder de huid. Het aantal soorten zonbescherming duizelt je wellicht om de oren. Na lang zoeken hebben wij een selectie van producten die wij verkopen voor dagelijks gebruik of na een behandeling. Van Epionce is dat de Ultra Shield Lotion SPF 50. Deze ‘zonnebrandcrème’ herstelt de natuurlijke huidbarrière, hydrateert en beschermt de hele dag tegen de schadelijke invloeden van de zon. Er is ook een versie met een tintje erin om te dragen als make-up.

epionce

Reiniging

De hele dag krijgt je huid te maken met vuil in de lucht, make-up en natuurlijk zweet. Het is daarom belangrijk om te reinigen met een goede cleanser. Voor de gevoelige huid kun je het beste een milky lotion cleanser gebruiken. Een droge huid heeft behoefte aan wat olie in het product. Voor dit huidtype raden bij de Epionce lytic gel cleanser aan. De normale en vette huid kun je het beste reinigen met een foaming cleanser. In onze webshop hebben wij zowel een variant van Skin Tech als een variant van Epionce.

epionce

Pigmentvlekken

Huidveroudering kenmerkt zich niet alleen door rimpel en volumeverlies. Pigmentvlekken op de handen en het gezicht kunnen je er ouder uit laten zien. Als je hier last van hebt, kun je langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult. De arts kan dan kijken wat je kunt doen tegen de pigmentatie. In veel gevallen worden deze pigmentvlekken behandeld met een tretinoïnecrème. Dit is een zalf op basis van vitamine A-zuur.

huid

De producten van Epionce zijn door de makers onderworpen aan diverse onderzoeken. De visie van oprichter Carl R. Thornfeldt is dat een slechte huidbarrière de basis is voor oneffenheden, acne en andere huidproblemen. Alle producten van dit merk zijn, naast bijvoorbeeld reinigen en beschermen, gericht op het herstellen van die barrière. Door deze functie worden ook de fijne lijntjes in het gebied minder zichtbaar.

Het verhaal van Monique

Deze ervaring heeft ook Monique (59 jaar). “Al jaren loop ik bij diverse schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten voor mijn huid. Ik heb enorm last van mee-eters en bultjes op mijn wangen en neus. Mijn huid is nooit echt makkelijk geweest en reageert altijd snel op producten. Ongeveer twee maanden geleden kwam ik toevallig het merk Epionce tegen en er werd veel beloofd. Aangezien ik al zo veel heb geprobeerd, dacht ik ook nu: waarom niet? Ik ben begonnen met een cleanser en na drie weken was mijn huid al zo veel malen gladder. Nu gebruik ik ook elke dag de transparante zonbescherming als primer onder de make-up en de cleanser. Inmiddels zijn al die bultjes en pukkeltjes bijna weg en ook de roodheden door couperose zijn minder zichtbaar geworden. Binnenkort laat ik mij weer adviseren door de cosmetisch consulente welk product ik aan mijn dagelijkse routine ga toevoegen.”

Pigmentvlekken

Wij hebben al veel mannen en vrouwen behandeld met tretinoïnecrème. Uit ervaring weten we dat je het rustig moet opbouwen zodat je het een langere periode kunt verdragen. Diverse onderzoeken laten ook zich dat vitamine A-zuur een stof is die ook echt werk voor pigmentatie en tegen fijne lijntjes. In onze praktijk zien ook wij deze resultaten.

voor en na foto
Behandeling met tretinoïnecrème
voor en na foto
Behandeling met tretinoïnecrème

 

Bij ons kun je een open en eerlijk gesprek aangaan. In een gratis en geheel vrijblijvend consultgesprek kun je je wensen en verwachtingen bespreken. De artsen van Praktijk voor Injectables hebben een jarenlange ervaring en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kwaliteitsgarantie

  • Praktijk voor Injectables heeft een gemiddelde waardering van 9,5 op kliniekervaringen.nl
  • De artsen houden de laatste trends in de gaten en scholen bij om de kwaliteit hoog te houden
  • Onze praktijk is NVCG gecertificeerd
  • Dokter Meulenaar is volgens de consumentenbond een van de tien beste cosmetisch artsen van Nederland
  • Discreet gevestigde locaties in Nijmegen, Sittard, Enschede en Veldhoven

Locaties

Wij hebben vier discreet gevestigde locaties die goed bereikbaar zijn en waar je gratis kunt parkeren.

Nijmegen

Veldhoven

Sittard

Enschede

De producten van Epionce en Skin Tech zijn in onze webshop vanaf €25,15 beschikbaar. Een behandeling met tretinoïnecrème is al mogelijk vanaf €35,-

 

Heb je vragen over de huidverzorgingsproducten, de tretinoïnecrème of wil je een afspraak maken? Klik dan op ‘contact’ om te zien hoe je ons kunt bereiken.

Ons team staat dagelijks voor je klaar via verschillende kanalen. Hieronder kun je zien hoe je ons kunt bereiken.

Telefonische bereikbaarheid

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Via het nummer 085-4013678 kun je ons bereiken op de volgende momenten:

  • Maandag tot en met vrijdag: van 08:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 09:00 tot 17:00 uur

24 uur per dag je vraag stellen

  • Via WhatsApp op: 06-40753390
  • Per e-mail: info@praktijkvoorinjectables.nl
  • Via Facebook Messenger (klik hier)

Wij streven ernaar om binnen 24 uur jouw vraag te beantwoorden.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen