Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Mogelijkheden

Bij de Praktijk voor Injectables hebben we een zeer breed assortiment van fillers. De merken die we gebruiken zijn:

 • Juvederm
 • Radiesse
 • Saypha
 • Restylane
 • Sculptra
 • Ellanse
 • Algenesse
 • Teosyal en nog veel meer

Maar we doen nog meer zoals:

 • Silhouette Soft
 • PRP
 • en Plexr.

Ons speerpunt is het voorkomen van blauwe plekken. We hebben daarvoor allerlei slimme trucs bedacht zoals:

 • de Veinfinder
 • de Teosyal pen

Een consult is vrijblijvend en altijd kosteloos.

Op onze lokatie in Nijmegen kan je gratis gebruik maken van de Vectra 3d gezichtsscan waarmee we jouw gezicht kunnen inscannen zodat we deze van alle hoeken kunnen bekijken en we kunnen jou laten zien welke behandeling een optimaal resultaat geeft en tegen welke prijs.

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

De tevredenheid van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Een op maat gemaakt plan, aandacht, passie en persoonlijke betrokkenheid: dat is waarom onze klanten optimaal genieten van hun uiterlijk. Gelukkig lukt ons dat goed. De klanttevredenheid is erg hoog. Onze clienten geven ons een cijfer van 8.6 op kliniekervaringen.

En ben je na je behandeling toch niet helemaal tevreden? Dan kun je ons altijd bereiken en staan we samen voor je klaar om een oplossing te vinden. Altijd. Ons doel is immers, dat jij optimaal geniet van je uiterlijk.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

 • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
 • Een eerlijk en professioneel advies
 • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
 • Gekwalificeerde artsen
 • Veilige middelen
 • Hygiënische behandelruimtes
 • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
 • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

voor en na foto
voor en na foto

Voor en na foto lippen Saypha

Voor en na foto XL Hair

Restylane voor- en nafoto

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Onze medewerkers

Bij Praktijk voor Injectables werken we met enthousiaste medewerkers, die graag een goede band opbouwen met de klant. Als klant hoef je daarom nooit te twijfelen om contact met ons op te nemen, want wij staan altijd voor je klaar! Bovendien werken we met medewerkers vanuit verschillende achtergronden, zodat we je als klant het meeste kunnen bieden. Zo is praktijkassistente Emma bijvoorbeeld ook schoonheidsspecialiste en is klantenservicemedewerker Linda ook beautyconsultant.

Onze artsen

Om jouw persoonlijke wensen te behalen, is natuurlijk de expertise van onze artsen nodig. Het beste resultaat begint altijd met eerlijke informatie en een behandeling uitgevoerd door een ervaren arts. Bij Praktijk voor Injectables werken we daarom uiteraard alleen met BIG-geregistreerde artsen.

Over dokter Meulenaar

Dokter Rogier Meulenaar

In 2001 studeerde Rogier Meulenaar af als arts aan de Rijks Universiteit Groningen. Vanaf 2006 is hij werkzaam als cosmetisch arts in verschillende klinieken in Nederland en België. Bovendien is hij trainer geweest voor Croma en voor de filler Radiesse. Met een achtergrond in de plastische chirurgie en (portret)schilderkunst zit dokter Meulenaar helemaal op zijn plek in de cosmetische geneeskunde. Dit werd tevens bevestigd door de consumentenbond, waardoor hij werd uitgeroepen tot 1 van de 10 beste cosmetische artsen.

Meer weten over dokter Meulenaar? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over zijn kwalificaties, ervaringen en zijn visie en werkwijze.

BIG: 79054408901

Wil je meer weten over onze prijzen? Dan kun je de kostencalculator invullen.

Contact

klantenservice praktijk voor injectablesZoals je misschien al hebt begrepen, vinden wij het contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom zijn we, in geval van problemen, echt áltijd bereikbaar. We staan voor je klaar via:

De lokaties

Praktijk voor Injectables Veldhoven
Broekweg 2G
5503GE, Veldhoven
085 – 4013678

Praktijk voor Injectables Enschede
Wesseler-Nering 60-14
7544JC, Enschede
085 – 4013678

Praktijk voor Injectables Nijmegen
Gerard Noodtstraat 119
6511 ST, Nijmegen
085 – 4013678

Praktijk voor Injectables Sittard
Kopenhagenstraat 5
6135 LL, Sittard
085 – 4013678

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische geneeskunde en beauty? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link! Samen met onze artsen en experts schrijven we maandelijks een interessante nieuwsbrief, zodat jij nooit meer iets hoeft te missen.

Privé: Snel naar alle lopende acties

Geinteresseerd in onze lopende acties? Je kan het alleen via onderstaande link bekijken

Let op: We updaten per week onze acties dus maak tijdig een afspraak als je een mooie actie ziet.

Naar de acties

Waarom ons?

Over Praktijk voor Injectables

Praktijk voor Injectables is een professioneel bedrijf met uitzonderlijke expertise en oprecht gepassioneerd personeel. We zijn een persoonlijke, maar vooral eerlijke kliniek. Elke klant krijgt dan ook een op maat gemaakt behandelplan, zodat jij kunt genieten van je uiterlijk. Wij geloven namelijk dat je het mooiste uit jezelf haalt.

Onze expertise? Medisch cosmetisch behandelingen en uiterlijke verzorging, met name in het gebied van uw gezicht. Wij zijn trots op ons vak. Want je uiterlijk is een eigen, persoonlijke uitdrukking van wie u bent. Om jou hierin op een veilige, prettige en respectvolle manier bij te mogen helpen, is voor ons een eer.

Kortom: de tevredenheid van onze klanten vinden wij heel belangrijk. Een op maat gemaakt plan, aandacht, passie en persoonlijke betrokkenheid: dat is waarom onze klanten optimaal genieten van hun uiterlijk.

En ben je na je behandeling toch niet helemaal tevreden? Dan kun je ons altijd bereiken en staan we samen voor je klaar om een oplossing te vinden. Altijd. Ons doel is immers, dat jij optimaal geniet van je uiterlijk.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen