Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Mogelijkheden

Verschillende lip fillers

De lip fillers die wij in onze praktijk gebruiken, bestaan uit hyaluronzuur. We werken met verschillende merken, omdat elke filler zijn eigen karakter en dikte heeft. Merken waaraan je dan kunt denken zijn:

 • Princess
 • Teosyal
 • Etermis

Princess is bijvoorbeeld iets dikker waardoor deze zeer geschikt is voor volume. De arts kan je vertellen welk merk het beste aansluit bij jouw wensen en wat de voor- en nadelen van het middel zijn.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opvullen van de lippen. Zo kunnen er accenten worden gelegd op bijvoorbeeld de zijkant van de lippen of kunnen de lippen symmetrisch worden gemaakt. Een andere mogelijkheid is het opvullen van het middelste gedeelte voor meer volume. Maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Klik op ‘resultaten’ om verder te lezen.

lippen

Persoonlijk behandelplan

Het vergt veel ervaring en kundigheid om lippen mooi en natuurlijk op te vullen. Je wilt dat er precies op de juiste plek de juiste hoeveelheid wordt ingespoten. Daardoor krijg je een heel natuurlijk en symmetrisch resultaat.

Onze artsen hebben dat in zich. Daarnaast gebruiken zij hun artistieke blik om goed te kijken. Dokter Meulenaar was naast arts ook portretschilder. Met zijn artistieke oog en creativiteit zorgt hij ervoor dat er geen duckface of onnatuurlijk resultaat ontstaat.

lippen

Afbeelding meenemen

Waarschijnlijk heb je een duidelijk beeld van jouw droomlippen. Het kan soms lastig zijn om die wens met woorden goed duidelijk te maken. Het kan daarom handig zijn om een plaatje te zoeken van lippen die je mooi vindt. Dan kan de arts kijken of, en met welke lip filler, dat resultaat te bereiken is.

Wil jij weten welke resultaten zijn geboekt bij andere patiënten? Klik dan op ‘voor- en na foto’s’.

voor en na foto

 

voor en na foto

 

voor en na foto

Klik op ‘over ons’ om meer te lezen over onze ‘niet goed, geld terug’-regeling en onze praktijk.

Bij ons kun je een open en eerlijk gesprek aangaan. In een gratis en geheel vrijblijvend consultgesprek kun je je wensen en verwachtingen bespreken. De artsen van Praktijk voor Injectables hebben een jarenlange ervaring en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kwaliteitsgarantie

 • Praktijk voor Injectables heeft een gemiddelde waardering van 9,5 op kliniekervaringen.nl
 • De artsen houden de laatste trends in de gaten en scholen bij om de kwaliteit hoog te houden
 • Onze praktijk is NVCG gecertificeerd
 • Dokter Meulenaar is volgens de laatste test van de consumentenbond één van de tien beste cosmetisch artsen van Nederland
 • Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug

Voor de behandeling van lippen hanteren wij de garantie: ‘Niet goed? Geld terug’. Bij onze patiënten behalen we een hoge tevredenheid. Wij denken dat we jou ook tevreden kunnen maken met de lipvergroting. Daarom bieden we de ‘niet goed, geld terug’ garantie aan voor deze behandeling. Wij vinden het belangrijk dat je honderd procent tevreden bent. We hebben echter wel enkele spelregels.

Ben je niet tevreden dan kun je dat binnen 30 dagen kenbaar maken. We zullen dan een afspraak inplannen. De arts kan dan jouw situatie beoordelen en in gesprek gaan. Met de arts kun je dan bekijken of er nog andere oplossingen zijn en waar een ontevredenheid vandaan komt. Indien er sprake is van terugbetaling zullen we de filler oplossen waardoor je lippen weer hetzelfde worden als voorheen.

Locatie in Nijmegen

De locatie in Nijmegen is discreet, goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. We zitten op Kerkenbos 1033 in het Color Business Centers. Bekijk hieronder het kaartje voor onze precieze locatie:

Klik op ‘prijzen’ om een inzicht te krijgen in de kosten.

Wij hebben behandelingen met lip fillers vanaf €250,-. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruikte middel, de hoeveelheid filler en jouw wensen.

Kostencalculator

Als je een preciezere inschatting van de kosten wilt, vul dan onze online kostencalculator in. Deze vind je aan de rechterkant van deze pagina. Je krijgt direct inzicht!

lippen

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt. Ons team staat dagelijks voor je klaar via verschillende kanalen. Hieronder kun je zien hoe je ons kunt bereiken.

Telefonische bereikbaarheid

Wil je een gratis consult inplannen of heb je een vraag? Via het nummer 085-4013678 kun je ons bereiken op de volgende momenten:

 • Maandag tot en met vrijdag: van 08:00 tot 22:00 uur
 • Zaterdag en zondag: van 09:00 tot 17:00 uur

24 uur per dag je vraag stellen

 • Via WhatsApp op: 06-40753390
 • Per e-mail: info@praktijkvoorinjectables.nl
 • Via Facebook Messenger (klik hier)

Wij proberen om binnen 24 uur jouw vraag te beantwoorden.

pvi teamfoto

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen