Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
veelgestelde vragen over Saxenda

Veelgestelde vragen Saxenda

23-10-2022

Saxenda is tegenwoordig een veelgebruikt middel met vele positieve reviews. Maar weet u eigenlijk al alles over dit middel? Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen over Saxenda. 

Waar kan ik Saxenda kopen?

Saxenda kan je enkel voorgeschreven krijgen door een erkend arts. Dit kan bijvoorbeeld bij de arts van Praktijk voor Injectables, dokter Rogier Meulenaar. Tijdens een consult kunt u zich volledig laten informeren over het product. Daarnaast zal de arts altijd persoonlijk en op maat gemaakt advies geven over of het product wel of niet bij u past. 

Maak een afspraak met één van onze ervaren artsen om te bespreken wat Saxenda voor jou kan betekenen.

Bel en boek jouw consult: 085 40 13 678.

Hoe wordt Saxenda toegediend?

Saxenda wordt toegediend door middel van een injectie met de Saxenda pen.

Deze pen krijgt u voorgeschreven door de arts. Deze injectie kunt u zelf thuis dagelijks toedienen. Tijdens uw consult met de arts krijgt u uiteraard uitgebreid informatie over hoe dit in zijn werk gaat en hoe u dit het beste kan doen. 

De Saxenda pen zorgt voor een gemakkelijke dosering. Deze dosering gaat in overleg met de arts, zodat deze geschikt is voor u persoonlijk.

Is Saxenda veilig?

Een andere veelgestelde vraag over Saxenda is of het middel veilig is om te gebruiken. Het antwoord hierop is ja.

Het middel is officieel goedgekeurd en veilig bevonden. Hier gaan heel veel testen aan vooraf. Saxenda herstelt de natuurlijke eetlust balans in je lichaam, het verdoofd niet, zoals veel andere geneesmiddelen.

Meer informatie over de veiligheid van het geneesmiddel en de bijsluiter vindt u hier.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Saxenda?

In enkele gevallen ervaren gebruikers bijwerkingen. Deze komen vaak alleen in het beginstadium van het gebruik voor. Het lichaam moet dan opnieuw wennen aan een gezond ritme, wat kan zorgen voor lichte misselijkheid. Deze bijwerking hoort echter snel over te gaan.

Meer informatie over de Saxenda bijwerkingen vindt u op onze Saxenda pagina. 

Na het overzicht van deze veelgestelde vragen over Saxenda nog iets onduidelijk? Maak een afspraak met één van onze ervaren artsen om te bespreken wat Saxenda voor jou kan betekenen. Vraag ook eens naar de Saxenda reviews van onze tevreden patiënten!

Neem hier contact met ons op. 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen